pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 13, 2014 12:05 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: WK voetbal: Oranje voorzichtig met social media

Roerdalen – De spelers van Oranje hebben een verbod gekregen om na half 12 in de avond nog berichten via hun twitteraccount of instagram de wereld in te sturen. Ook heeft perschef Kees Jansma aangegeven dat er deze maand niet over collega’s mag worden getwitterd. Aldus meldt het Algemeen Dagblad.
‘Er zijn nauwelijks regels op het gebeid van social media’, zegt Jansma. ‘Alleen deze twee. Maar dat noem ik niet streng. Geen probleem voor de spelers lijkt mij. Het voorkomt gewoon eventuele problemen.’

De KNVB had in het verleden enkele keren problemen omdat spelers zich via social media niet op de juiste manier gedroegen. Met name Eljero Elia was in dat opzicht de boosdoener. Op 18 november 2011, Oranje was toen al lang zeker van het EK in Polen en Oekraïne, oefende Nederland in Hamburg tegen Duitsland. De formatie van bondscoach Bert van Marwijk wordt van de mat geveegd en een teleurgestelde supporter van Oranje stuurt de volgende tweet de wereld in: ‘had Dirk Kuyt zijn dozen nog om zijn schoenen?’.

De niet opgeroepen Elia ontdekt het bericht over één van zijn concurrenten bij Oranje en besloot het te retweeten naar de ruim honderdduizend volgers van zijn twitteraccount. Eerder ging Elia tijdens het WK in Zuid-Afrika verbaal over de schreef tijdens een spel op Play Station, dat via de webcam werd gefilmd.

Afgelopen zomer in Tel Aviv nog repareerde de Nederlandse voetbalbond een probleem rond bondscoach Cor Pot van Jong Oranje. ‘Er was iemand die zich uitgaf voor mij op twitter’, zegt Pot. ‘Die schreef de gekste dingen. De KNVB heeft hem opgespoord en de zaak opgelost. Ik zit zelf helemaal niet op twitter en dat wil ik graag zo houden.’Posted in: roerdalen