pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 30, 2014 2:38 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl WK voetbal : Rapportcijfers Oranjespelers

Roerdalen – Met  een houdini-act bleef het Nederlands elftal actief op het WK. Door doelpunten van Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar was Oranje Mexico met 2-1 de baas. Tijd voor het Oranje-rapport.

Jasper Cillessen – 5,5: Begon zwak aan de wedstrijd. Kwam enkele keren uit waar dat niet nodig was. Herstelde zich knap met een redding op een schot van Herrera, maar zag er bij de goal van Dos Santos niet helemaal goed uit.

Paul Verhaegh – 5: Speelde Daryl Janmaat uit de basis, maar kon in Fortaleza niet laten zien waarom. Het gevaar van Mexico kwam over zijn kant en aanvallend kon hij zijn steentje niet bijdragen.

Stefan de Vrij – 6,5: Was dicht bij de gelijkmaker met een kopbal op Ochoa en de paal. Verdedigend bleef hij overeind.

Ron Vlaar – 6: Ron Beton was niet zo dominant als in de eerste WK-wedstrijden. De hele defensie had het zwaar en ook Vlaar kon zich niet onderscheiden. Had Blind bij de tegentreffer beter kunnen bijstaan.

Daley Blind – 5: Werd al snel naar het middenveld verplaatst, maar kon in opbouwende zin weinig bijdragen. Bovendien was hij in negatieve zin bij het tegendoelpunt betrokken. Kwam te laat.

Dirk Kuyt – 7,5: hij was overal in Fortaleza. Legde ontzettend veel energie in de wedstrijd en forceerde de hoekschop waaruit de 1-1 kwam. Chapeau Dirk in zijn honderdste interland!

Nigel de Jong: speelde te kort voor een beoordeling.

Georginio Wijnaldum – 5: Waar was de energieke Wijnaldum die zo goed inviel tegen Spanje? We hebben Gini maar weinig gezien. Voor een middenvelder cruciaal. Herstelde zich richting de slotfase.

Wesley Sneijder – 6,5: Kwam veel aan de bal, maar blonk uit in slechte passes. Sneijder had het verbindingsstuk tussen middenveld en aanval moeten zijn, maar slaagde daar niet in. Met de cruciale 1-1 maakte hij alles goed.

Robin van Persie – 5: Tegen Australië zagen we Van Persie amper, maar scoorde hij. Nu kreeg RVP alleen in de eerste helft een kansje. Kwam verder niet in het stuk voor.

Arjen Robben – 7: De meest dreigende man bij Oranje, had een strafschop moeten krijgen vlak voor rust. Werd verder op de huid gezeten door de Mexicaanse verdediging en kon zich daar moeilijk aan onttrekken. Tot in de blessuretijd!

Invallers:
Bruno Martins Indi – 6: Zou eigenlijk maar twintig minuten kunnen spelen, maar dat werden er tachtig. BMI oogde in het begin onwennig, maar herstelde zich prima.

Memphis Depay – 6: Het kan niet altijd feest zijn voor Depay. Dit keer was hij als invaller niet zo bepalend, al had hij pech dat twee van zijn schoten geblokt werden door ploeggenoten.

Klaas-Jan Huntelaar – 7: Zo kort invallen en zo belangrijk zijn. Hij had een aandeel bij de treffer van Sneijder en zette zich achter de penalty. Dan heb je stalen zenuwen!

 Posted in: roerdalen