pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 10, 2014 8:46 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : WK voetbal: Romero: Uitgerekend Van Gaal leerde me bij AZ penalties stoppen…

Roerdalen – Argentinië was de gelukkigste ploeg in het schaak-voetbalspel van het WK tegen Nederland. Twee van de beste spelers, Vlaar en Sneyder Zagen hun strafschop gekeerd door de Argentijnse goalie Romero

In 2007 werd Romero op twintigjarige leeftijd aangetrokken door AZ, de club waar Louis van Gaal destijds aan het roer stond. Uiteindelijk speelde Romero vier seizoenen in Alkmaar en behaalde hij in 2009, onder Van Gaal, de landstitel met AZ.

“Ik heb Romero geleerd hoe je penalty’s moet stoppen. Dat maakt het dubbel zo zuur”, zei Van Gaal na de nederlaag tegen Argentinië. “Ik maak min of meer een grapje. Maar met AZ hebben we hem wel naar Europa gehaald.”

Romero, na zijn heldenrol tegen Oranje: “Ik ben Van Gaal enorm dankbaar, dat heb ik hem na de wedstrijd ook gezegd. Als twintigjarig jongetje vertrok ik naar Nederland. Ik kwam in een compleet andere cultuur terecht en snapte niks van de taal.”

“Het was Van Gaal die me heeft opgevangen. Hij sprak Spaans en kon me helpen. Vanaf de eerste dag zag hij het in me zitten. ‘Je bent mijn elfde speler’, zei hij. Aan zijn hand ben ik enorm gegroeid.”Posted in: roerdalen