porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 8, 2014 10:49 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : WK voetbal: Ruzie op tv in VI Oranje

Roerdalen – De soap met René van der Gijp en Johan Derksen in de hoofdrol lijkt het kookpunt bijna te hebben bereikt. Voor de oud-international is de vreugde om deel te mogen uitmaken van VI Oranje, een tv-programma op RTL, naar de achtergrond verdwenen. “Ik ga nooit meer tijdens een WK of EK zo lang aan tafel zitten.”

Bij VI Oranje was de sfeer maandagavond om te snijden, nadat Derksen in een column de vloer aanveegde met Van der Gijp. Aan weerszijden zijn harde woorden gevallen. “Ik vind het compleet krankzinnig. Ren lekker met je pen naar boven en schrijf waar je zin in hebt”, vertelde de oud-aanvaller aan RTL Boulevard. Met de RTL-leiding wil hij praten over de toekomst van het tv-programma van Voetbal International.

“Ik heb een mail gestuurd waarin ik heb aangegeven dat ik een gesprek wil hebben, op welke manier we verder gaan met het programma, want ik vind dat we over het hoogtepunt heen zijn”, oordeelde Van der Gijp, die geen gehoor vond bij Derksen. “Ik vind dat je eens in de zoveel tijd kritisch naar je programma moet kijken. Dat vindt hij niet.”Posted in: roerdalen