pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 29, 2014 9:33 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl WK voetbal: van Gaal heeft geen voorkeur voor volgend duel

Roerdalen – Het Nederlands elftal weet over enkele uren  tegen welk land het zal aantreden in de kwartfinales. Bondscoach Louis van Gaal heeft geen voorkeur voor een tegenstander.

Costa Rica of Griekenland zal op zaterdag 5 juli de opponent zijn van Oranje. Van Gaal heeft beide landen nog niet in actie gezien. “Wij gaan nu pas analyseren. De scouts hebben Costa Rica drie keer gezien en Griekenland twee keer. Vandaag wordt de derde keer”, reageert de keuzeheer na de winst op Mexico (2-1) tegenover de NOS. “Ik houd me alleen bezig met de komende wedstrijd. Daar gaat het om.”

De achtste finale tussen Costa Rica en Griekenland staat zondagavond om 22.00 uur op het programma. In Recife maken beide landen uit wie doorstoomt naar de kwartfinales. Het Nederlands elftal plaatste zich zondag eerder al voor de kwartfinales. Mexico werd in de absolute slotfase verslagen door treffers van Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar, die in blessuretijd vanaf elf meter een strafschop raakschoot.Posted in: roerdalen