porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 29, 2014 4:57 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl WK voetbal: Verhaegh en Kuyt in basis Oranje tegen Mexico

Roerdalen – Om 18 uur is het WK – duel van Nederland tegen Mrcico met opnieuw Kuyt in de basis en voor  het eerst Paul Verhaegh in plaats van Janmaat.

Verhaegh krijgt als rechtsback de voorkeur boven Daryl Janmaat, waar de laatste trainingen richting het achtste finaleduel al op wezen.

“Daryl Janmaat heeft het goed gedaan. Maar het spel in balbezit moet beter. Dat hebben we met z’n allen besloten. Ik hoop dat met Verhaegh het positiespel verbetert. Vooral in de eerste en tweede fase”, verklaarde bondscoach Louis van Gaal zijn opstelling bij de NOS.

Dirk Kuijt begint in de hete en benauwde Arena Castelão in Fortaleza opnieuw als linksback. Bruno Martins Indi is zo goed als hersteld van zijn hersenschudding en zit op de bank.

Georginio Wijnaldum krijgt op het middenveld wederom de voorkeur boven Jonathan De Guzman, terwijl aanvoerder Robin van Persie terugkeert van een schorsing en uiteraard weer in de basis start.

Oranje zal zich tegen Mexico vermoedelijk opnieuw in eerste instantie terugtrekken op eigen helft. Bondscoach Louis van Gaal kondigde al aan dat hij net zo’n wedstrijdbeeld als tegen Chili verwacht.

Eredivisie

Bij de Mexicanen verschijnen drie voormalig eredivisiespelers aan de aftrap. Ex-PSV’er Carlos Salcido komt op het middenveld in de ploeg als vervanger van de geschorste José Vasquez en ‘Maza’ Rodriguez (ook oud-PSV) en Hector Moreno (ex-AZ) spelen in de defensie.

In Fortaleza wordt om 18.00 uur Nederlandse tijd afgetrapt. De winnaar van dit duel treft in de kwartfinales de winnaar van Costa Rica – Griekenland, de wedstrijd die zondagavond om 22.00 uur op het programma staat.

Opstelling Nederland: Cillessen; Verhaegh, Vlaar, De Vrij, Blind, Kuijt; Wijnaldum, Sneijder, De Jong; Van Persie, Robben.

Opstelling Mexico: Ochoa; Aguilar, Marquez, Moreno, Rodriguez, Layun; Guardado, Herrera, Salcido; Peralta, Dos Santos.

 Posted in: roerdalen