pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 4, 2014 10:48 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : WK voetbal: Vertonghen ziet uit naar Argentinië …

Roerdalen – Jan Vertonghen wil zaterdag met België naar de halve finales van het WK in Brazilië. De ex-Ajacied weet dat de Rode Duivels Lionel Messi in de gaten moeten houden.

Vertonghen kan niet wachten op de confrontatie met Argentinië in Brasilia. De verdediger van Tottenham Hotspur beseft dat Messi dé man is bij de Zuid-Amerikanen. “Maar Argentinië heeft nog goeie spelers. We zullen een hecht blok moeten vormen om hen af te stoppen”, zei Vertonghen tegen Sporza.

Herstel
“Ik denk dat Argentinië ook wel zal willen aanvallen, misschien krijgen we dus een vergelijkbare wedstrijd als tegen de Verenigde Staten”, aldus oud-speler van Ajax, die vlak voor de verlenging tegen de VS voor het oog van de camera moest overgeven. Vertonghen is weer hersteld na de zware wedstrijd.

“Ik voel me vrij goed, ik heb goed geslapen vannacht. Nu moeten we nog reizen en dan volgt er nog een training. We zien wel hoe we er zaterdag voor staan maar het komt wel in orde”, verklaart Vertonghen. “120 minuten bewegen is lastig, maar we zullen proberen hetzelfde te brengen als in de vorige wedstrijd.”

Droom
Teamgenoot Kevin Mirallas hoopt ook met België naar de halve finales te gaan. “Iedereen zal klaar zijn, van zulke wedstrijden droom je. Dit wordt de belangrijkste match in mijn carrière en hopelijk volgen er nog, om te beginnen op dit WK”, aldus de aanvaller die tegen de VS in het veld kwam voor Dries Mertens.

Mirallas beseft dat alle ogen bij Argentinië gericht zijn op Messi, die op dit WK vier keer scoorde. “Hij is de ster, maakt goals en geeft assists, het is normaal dat iedereen over hem praat. Maar Argentinië heeft nog andere goeie aanvaller”, besluit de vleugelspeler van de Rode Duivels en Everton.Posted in: roerdalen