pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 10, 2014 7:49 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: WK voetbal: Voor Bild is wereldtitel al binnen…

Roerdalen – In Duitsland is met enig leedvermaak gereageerd op de uitschakeling van het Nederlands elftal. ‘Schade Holland, alles ist vorbei’, schrijft Bild na de halve finale tegen Argentinië.

De Duitsers zijn allerminst onder de indruk van Argentinië. ‘Welkom in de finale! En proficiat aan de runner-up’, loopt men alvast vooruit op de wereldtitel voor Die Mannschaft. ‘Want meer zal het niet worden voor Messi en de andere jongens.’

‘Terwijl Duitsland de wereld betovert met sensationeel voetbal, hebben Nederland en Argentinië 120 minuten lang horrorvoetbal laten zien. De geeuw verdrong het gala. Gedurende elke seconde hebben we de angst om te falen gevoeld. Men kreeg de indruk dat beide ploegen niet in de finale wilden komen, bang om in verlegenheid te worden gebracht door Duitsland’, aldus Bild.

Ook in Engeland vergelijkt men de tweede halve finale met de eerste. ‘Dit waren 120 vervelende minuten die in schril contrast stonden met de spectaculaire eerste halve finale tussen Duitsland en Brazilië. Sergio Romero werd de held, terwijl Jasper Cillessen niet in staat bleek om de prestaties van Tim Krul te evenaren’, schrijft de BBC.

‘En voor Brazilië lonkt nu het verschrikkelijke vooruitzicht dat uitgerekend aartsrivaal Argentinië de wereldtitel gaat ophalen’, besluit de omroep. The Daily Mail vult aan: ‘Messi & co houden zenuwen in bedwang en zorgen in strafschoppendrama voor uitschakeling Nederland’, kopt het dagblad.

‘Dit was een brutal battle om de finale te bereiken. Nederland mag niet zeggen dat het ongelukkig is geweest. Het is vier uur geleden (twee keer 120 minuten, red.) dat de ploeg voor het laatst gescoord heeft’, stelt de krant op basis van de feiten.

In België werd nogmaals geconcludeerd dat de Rode Duivels niet van dit Argentinië hadden mogen verliezen. ‘Maar gedane zaken nemen geen keer’, schrijft Het Laatste Nieuws. ‘Dit was de saaiste wedstrijd van dit opwindende toernooi, het wangedrocht Iran – Nigeria niet te na gesproken. Het verschil met de Duitse demonstratie van gisteren kon niet groter zijn.’



Posted in: roerdalen