pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 14, 2014 7:17 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : WK voetbal: Wil Chelsea (en Russen) van Vitesse af?

Roerdalen – Vitesse gaat mogelijk opnieuw in de verkoop. Het is bekend dat Chelsea een machtspositie inneemt bij de Arnhemmers en volgens de Gelderlander wil de Engelse club van Vitesse af, omdat deze vereniging jaarlijks ongeveer twintig miljoen euro verlies maakt. Het medium heeft dit nieuws bevestigd gekregen door meerdere bronnen. Er zouden reeds buitenlandse partijen geïnteresseerd zijn in een overname, maar dat is op het moment nog niet concreet.

Vitesse werd in oktober 2010 gekocht door Merab Jordania, die zijn aandelen in oktober van het vorige kalenderjaar overdroeg aan Alexander Chigirinsky. Hij is de huidige eigenaar van Vitesse en goed bevriend met Chelsea-eigenaar Roman Abramovich, die een flinke vinger in de pap heeft bij de Arnhemmers en het project voor een groot deel zou financieren. ‘Londen’ wil nu echter van Vitesse af en is op zoek naar een nieuwe club. De Spaanse verenigingen Málaga en Real Mallorca, die allebei te koop staan, zijn in beeld.

Abramovich is de mede-eigenaar van Truphone, dat de aankomende drie jaar de hoofdsponsor is van Vitesse. De Rus zou met de megadeal proberen om Vitesse verkoopbaar te maken. Door de enorme verliezen van de club zien geïnteresseerde partijen nu nog niets in het betalen van de vraagprijs van 47 miljoen euro. De leiding van Vitesse is overigens nog niet op de hoogte gebracht van de vermeende plannen: “Volgens mij is dit een fabelverhaal”, stelt algemeen directeur Joost de Wit.

Dinsdag werd nog bekend dat Chelsea in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op Papendal zal gaan trainen en dat het sterrenensemble van José Mourinho, met voormalig Vitesse-middenvelder Marco van Ginkel in de gelederen, eind juli een oefenwedstrijd zal spelen tegen Vitesse in GelreDome. Chelsea heeft in de afgelopen seizoenen diverse spelers verhuurd aan Vitesse.Posted in: roerdalen