pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 15, 2014 6:10 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl :WK-winnaar “Scheini” en het nieuwe tijdperk

Roerdalen – Als het aan de Duitse WK-voetballer Schweinsteiger ligt,breekt er voor Duitsland een nieuw tijdperk aan. Immers, na 24 jaar na de vorige triomf mag de Duitse voetbalploeg zich opnieuw wereldkampioen worden. Met een nieuwe voetbal-opzet:totaal-voetbal. Na de 1-0 overwinning op Argentinië (na verlenging) sprak Bastian Schweinsteiger het verlangen uit om een tijdperk op te bouwen.

“In de voetballerij weet je nooit wat er gaat gebeuren, maar we zijn fit en hongerig met uitstekende spelers van ongeveer 25 jaar”, oordeelde Schweinsteiger. “Ons verlangen blijft zeer zeker bestaan, we willen op het volgende toernooi opnieuw van ons laten horen. Het is daarom belangrijk dat de jonge internationals ervaring hebben opgedaan tijdens dit toernooi.”

Volgens de middenvelder van Bayern München mag en zal er geen onderschatting ontstaan. “Iedere titel is belangrijk en het maakt me trots dat we deze te pakken hebben. Sinds het toernooi van 2006 in Duitsland wilden we het WK winnen, maar dat lukte ons net niet. Nu hebben we een volgende stap gezet en dat is het meest van belang.”

“In 2016 gaan we naar Frankrijk om het EK te winnen, en deze ervaring moet ons daarbij helpen. Ook de gebeurtenis in Zuid-Afrika in 2010 heeft ons geholpen. We hebben de kwaliteit in huis en er is ook een bepaalde traditie behouden. We kunnen rennen en druk zetten, maar ook goed verdedigen. Die mix is de oplossing”, aldus de wereldkampioen.Posted in: roerdalen