porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 2, 2014 2:31 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Zes gewonden bij verkeersongeval in Kerkrade

Kerkrade – Tijdens een verkeerongeval woensdagmiddag op het Carboonplein in Kerkrade zijn in totaal zes personen gewond geraakt van wie drie in ernstige mate.

Bij het ongeval is om nog onbekende reden een auto tegen een gevel van een pand aan het Carboonplein gereden. Daarbij zijn meerdere personen betrokken geraakt, onder wie de bestuurder van een scooter en enkele voetgangers.
De slachtoffers zijn inmiddels overgebracht naar ziekenhuizen in Heerlen en Maastricht. Door het ongeval is de gevel van een pand ontzet geraakt. Het pand bestaat uit een leegstaande winkel, waarboven appartementen zijn gevestigd. Deze zijn inmiddels ontruimd. De gemeente onderzoekt de staat van de constructie van het pand en de brandweer treft maatregelen om de gevel te stutten. Voor slachtoffers en andere betrokkenen wordt slachtofferhulp geregeld.

Getuigen gezocht
Op dit moment is nog onduidelijk wat de toedracht van het ongeval is en de politie is daarom op zoek naar getuigen. Mensen kunnen zich ter plaatse bij de politie melden of telefonisch contact opnemen met de politie op 0900 8844.Posted in: politie