pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 18, 2014 1:55 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Zondag Cultureel Lint in Weert

Roerdalen/Weert – Op zondag 21 september vindt de vierde editie van het Cultureel Lint plaats en kunnen de bezoekers kennis maken met het grote en diverse culturele aanbod in Weert. Ook bij het Munttheater kunt u snuffelen tussen de voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen.

Zaalprogramma
Tijdens het Cultureel Lint kunt u in het Munttheater genieten van een uiteenlopend programma:

– 14.00 uur – Bouwjaar ’84: bijzondere dansvoorstelling die u meeneemt op een bijzondere reis van Nederland naar China, met de fiets.
– 14.30 uur – Wokmuziektheater: een preview van de komische opera ‘Die Verkaufte Braut’, die in november 3 dagen in het Munttheater te zien is.
– 15.00 uur – Jeans: deze theatersensatie brengt het zonnetje naar Weert met de zomerse hits die zij ten gehore brengen.
– 15.30 uur – Bouwjaar ’84
– 16.00 uur – Danny Malando Kwintet: muziek uit hun jubileumprogramma vol passie en emotie, waarin de geschiedenis van 75 jaar Malando de revue passeert. Aansluitend is de uitreiking van de Weerter Podium Publieksprijs: de door het publiek meest gewaardeerde voorstelling uit 2013-2014 wordt bekroond.

In onze foyer kunt u de hele middag wegdromen in het speciale lounge gedeelte van jeugdtheatergezelschap Het Laagland en de soundscapes beluisteren die zij gebruiken in hun nieuwe familievoorstelling ‘Expeditie Peter Pan’.

Munttheater in de stad
Naast het programma in de theaterzaal, is het Munttheater ook in de stad te vinden. Zo kunnen de kinderen op het Collegeplein meezingen met de grootste hits uit het 35-jarige bestaan van Kinderen voor Kinderen. Zij vieren hun jubileum met de familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’, die op donderdag 23 oktober, in de Herfstvakantie, in het Munttheater te zien is. Maar dat is nog niet alles, de jongste bezoekers van het Cultureel Lint mogen ook op de foto met Kikker, die bij Bibliocenter en in de HEMA voorleest uit zijn eigen boekjes. Én er is een leuke SprookjesSpeurtocht. Heb je alle sprookjesfiguren gevonden? Dan win je een gratis ijsje bij Huupkens IJs!

Ook voor de volwassenen is er genoeg te doen. Ga terug naar de jaren ’50 met de grootste hits van toen, gebracht door Ladies of the Fifties op het vintageterras van VT op de Muntpromenade. Of ervaar hoe het is om acteur te zijn, tijdens een korte workshop van Toneelgroep Maastricht in de trouwzaal van het oude gemeentehuis.

Kortom: u komt ogen en oren tekort bij de nieuwe editie van het Cultureel Lint. Kijk voor het volledige programma van het Cultureel Lint op www.cultureellint.nl.Posted in: roerdalen