pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 23, 2014 11:48 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Zondag dondert het van de cultuur op de Donderberg in Roermond…

Roermond = Het dondert op zondag 24 augustus op de Donderberg in Roermond. Het dondert van de cultuur! Met Donderslag wordt een cultureel evenement van formaat neergezet. Met een breed programma voor jongeren vanaf 8 jaar. Gratis toegankelijk en grotendeels samengesteld in overleg met de jongeren uit de buurt. Het evenement vindt plaats op het evenemententerrein van de Donderberg.
Het programma duurt van 13 tot 17 uur en is enorm divers: van een brassband tot breakdance en van Turkse dans tot een demonstratie free run. Aan de kleinere kinderen is ook gedacht, zo zal er een clown aanwezig zijn en kunnen de kleintjes zich laten schminken.
Deze culturele slag wordt gepresenteerd door Nasko Kilic en Petra Stienen, beide afkomstig van de Donderberg. Afgelopen jaar ontving Petra Stienen de inspiratieprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Line-Up Donderslag
The Ruggeds ft LucIfers Slagwerk
Drums en dans. Dat knalt.Tijdens de halve finale van het RTL4 programma Every Body Dance Now heeft Lucifers Slagwerk The Ruggeds ontmoet. Dat pakte zo goed uit, dat de twee groepen hun krachten hebben gebundeld om met drums en dans een donderend optreden te kunnen neerzetten.
Show Industrial Drums
Een wervelende drumshow op olievaten, stalen buizen, jerrycans, autodeuren en alles wat je maar kunt bedenken. Tel daarbij op de vele special effects en een passende audiotrack en je hebt een spetterend optreden.
Kara C & Bobo
De leden van het hiphop duo Kara C & Bobo zijn geboren en getogen in de Roermondse wijk Donderberg. Ze rappen sinds 4 jaar als duo en maken muziek vanuit hun persoonlijke ervaringen “hoe wij de wereld zien”. Kara C & Bobo doen hun best om mee te tellen binnen de Nederlandse HipHop scène, zorg dan ook dat je dit hiphop duo op de voet gaat volgen.
Brass2impress
Brass2Impress, een te gekke Antilliaanse BrassBand uit de Donderberg Roermond. De mannen van De brassband laten met hun Antilliaanse ritmes iedereen bewegen.
Commit freerun
Commit freerun, een professionele freerun en parkour organisatie zal tijdens Donderslag! aanwezig zijn om gedurende de dag freerun demonstraties en workshops te verzorgen. Iedereen die mee wilt doen kan mee doen! Meer informatie over commit kan je vinden op : https://www.facebook.com/pages/Commit-freerunning.
Jeremy
Hij straalt één en al positieve energie uit en beschikt over een fascinerende eigen stijl, natuurlijke creativiteit en improvisatie vermogen. Naast een prachtige stem zorgt hij voor vliegensvlugge blues-, rock- en funky rifjes op zijn gitaar. Jeremy heeft in het verleden deel uitgemaakt van de bands ‘Closed Eyes’, ‘NFY’ en ‘The Groove’. Momenteel volgt hij een artiestenopleiding aan de ‘Rock City Institute’ (RCI) te Eindhoven. Tijdens optredens laat hij eigen geschreven & gecomponeerd nummers horen als ‘singer-songwriter’…
MC Rich
MC Rich is geboren en getogen in de Roermondse wijk Donderberg. Van jongs af aan al bezig met Hiphop.
Thalissa
Sinds de eerste kennismaking met de Oriëntaalse buikdanskunst is zij gegrepen door haar schoonheid en expressie. Oriëntaalse dans is een heel oude danskunst die zijn wortels heeft in oude vruchtbaarheidsrituelen en het vereren van de godinnen. Favoriete dansstijl van Thalissa in het grote spectrum aan stijlen in Oriëntaalse dans, is Egyptische buikdans: sierlijk, elegant en sensueel tegelijk. U zult genieten van herkenbare ritmes en melodieën ondanks de aanwezige taalbarrière. De thematiek in de liedjes is universeel: de liefde.
Rawtentic
Rawthentic een breakdance-crew uit Roermond. In 2013is deze crew opgericht. Raw staat voor onafgewerkt, breakdance mag er slordig uitzien. Thentic komt van het woord ” authentic” , deze woorden samen vormen de crewnaam. De crew zet indrukwekkende breakdance shows neer met een rauw randje!
Wanted and the Diva’s
The Diva’s is een dansgroep die 3 jaar geleden is ontstaan in het Jongerencentrum de Terp. De dansgroep bestaat uit multiculturele meiden tussen de 7 en 13 jaar. Een jaar na het bestaan van The Diva’s is de dansgroep Wanted ontstaan. De groep bestaat uit 5 leerlingen uit de dansgroep The Diva’s, deze leerlingen zijn ouder en liggen qua niveau hoger dan de rest van de groep. De dansstijlen die hier worden aangeboden zijn o.a. dancehall, kuduro en hiphop. De Meiden van Wanted streven er naar om te kunnen knallen op het podium, Wat zij ook altijd met succes doen!
Kunststof
Kunststof is een Roermondse hiphopformatie bestaande uit twee MC’s en een DJ. De twee MC’s zijn: Brohlin En Ruben a.k.a Rubriconn. Brohlin is 19 jaar oud en is al een behoorlijke tijd bezig met het schrijven van teksten, echt serieus hiphop maken doet hij al sinds een jaar of 8. MC Ruben is 18 jaar oud en is sinds 5 jaar bezig met rap, iets korter dan Brohlin maar dat is zeker niet terug te horen. De DJ is Dominik alias Ezk!mO en zit bij de crew als vaste DJ.
Kunststof heeft als formatie een duidelijke eigen stijl die niet echt te plaatsen is, ze maken diepe nummers over hun ervaringen in het leven, tot energieke nummers om op te springen. Een beetje “oldschool flavour” zit er wel in. Al met al zet Kunststof een wijze maar ook grappige en energieke en performance neer.Posted in: roermond