pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 13, 2020 8:49 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl:et Vaderdag geen Summer Fair 2: draaiboek wordt doorgeschoven naar juni volgend jaar

M

de Posterholtse Vicky Heinen staat deze week entraal in het mini-interview: zij organiseerde vorig jaar heel spontaan in Postert de Summer Fair: de opvolger van de Vaderdagbraderie. Dat was ook dit jaar de bedoeling maar ofschoon het draaiboek klaar is, kan de editie 2020 niet doorgaan vanwege het corona-virus.

De interesse in de Vaderdagbraderie was al jaren tanende en de organiserende Posterse verenigingen (wisselend voetbalclub en harmonie) gaven er een paar jaar geleden de brui aan. Uit ‘t niets dook toen Vicky Heinen in het gat. Met hulp van enkele ondernemers zette Vicky de schouders onder de organisatie op vaderdag 2019 ging de eerste Summer Fair van start. Drie vragen aan Vicky, de voor haar inzet de eerste Posters waarderingstrofee ’t Bleuiend Buimke kreeg

1. PW: Ineens was de opvolging van de braderie een feit…Vicky: “ Ja, ik kon het niet goed hebben dat een gezellige braderie van de kalender in Postert. Ook enkele ondernemers dachten er zo over. Evenals de kermis-exploitanten.. Ook de jeugd wilde weer meedoen.

2. PW: Je had voor een low-budget gekozen…Vicky: ”inderdaad, alleen de huur van de kramen moest betaald worden. De rest was gratis. Ook was er geen entree voor de bezoekers. Financieel mocht er geen drempel zijn. En de Fair werd een succes.

3. PW: Waaraan is dat nou te danken? Vicky: “Het allemaal niet te moeilijk maken. Ook voor dit jaar was het draaiboek klaar: alles was rond en met verrassingen. We hebben subsidie van de gemeente gekregen. Door corona heeft de gemeente gevraagd eventueel uit te wijken naar het najaar. Maar dat past niet in de agenda van bijv de de kermis-exploitanten. Verder is ook het weer dan een grotere risicofactor. We schuiven het draaiboek door naar 2021 en hopen dat dan het virus geen spelbreker meer kan zijn”.

Met fotootje uit jullie archief : onderschrift

Vicky Heinen (met de trofee)Posted in: algemeen