pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 26, 2014 8:15 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl:Tour2014: Boosheid over onprofessionele reactie Mollema

Roerdalen – Belkin-ploegleider is boos. Merijn Zeeman baalt stevig van de eerste reactie van Bauke Mollema na de twintigste etappe in de Tour de France. De renner zocht de verklaring voor zijn dramatische optreden bij zijn nieuwe tijdritfiets.

“Daar ben ik boos over”, laat Zeeman weten aan de NOS. “Dit is geen stijl. Het is een reactie die past bij een teleurgestelde sporter, maar geen reactie die past bij een sporter die normaal gesproken altijd de oorzaak bij zichzelf zoekt. Zo ga je niet met elkaar om. Er zijn veel mensen bij het team betrokken. Je kunt je afvragen of je als sportman met zo’n reactie moet komen. Dit is niet professioneel.”

Mollema eindigde in de tijdrit als 140ste en zakte naar de tiende plaats in het algemeen klassement. “Bauke was niet goed vandaag”, zegt Zeeman. “Dit optreden lag in de lijn van de hele Tour. Hij is een ontzettende vechter, maar in een tijdrit heb je geen achterwiel voor je. Dan moet je het zelf doen. Bauke heeft een moeilijke Tour gereden en met alle mensen in het team hebben we er alles aan gedaan om een maximaal resultaat te behalen.”Posted in: roerdalen