By mei 21, 2014 9:56 am Lees verder →

Roerdjournaal.nl: Iedereen welkom: vanavond voetbalclinics voor vrouwen

Roerdalen – In Helden ( Sportcentrum) en in Sittard ( Stadsporthal) organiseert de KNVB vanavond clinics om voetballende vrouwen informatie te geven over zaalvoetbal in Zuid II.

Trainers en bestuurders van veldvoetbalverenigingen met vrouwenelftallen en zaalvoetbalverenigingen zijn van harte welkom. In Sittard hebben zich reeds 29 speelsters opgegeven en voor Helden zijn dit er 13 op dit moment.

Het initiatief voor deze clinics is genomen door speelsters,bestuurders van verenigingen en medewerkers van de bond om het vrouwenzaalvoetbal nieuw leven in te blazen.

De districtscoaches Paul Janssen (Zuid I) en Antoine Merlino ( Zuid II) verzorgen de praktijk en laten vooral zien dat zaalvoetbal en veldvoetbal elkaar versterken. Niet alleen in Zuid Amerika en Zuid Europa groeit het besef dat zaalvoetbal goed is voor de ontwikkeling, maar ook AFC Ajax, PSV en Feyenoord kijken naar de mogelijkheden .

De bijeenkomsten in Helden en Sittard beginnen om 20.00 uur en iedereen die interesse heeft is van harte welkom.Posted in: roerdalen