pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 27, 2014 7:25 am Lees verder →

Roerdjournaal.nl : WK 2014: Algerije schrijft geschiedenis

Roerdalen – Algerije plaatste zich donderdagavond voor het eerst in de geschiedenis voor de achtste finales van een wereldkampioenschap. Door Rusland op een 1-1 remise te houden eindigt het land als tweede in Groep H, achter België. Daarmee heeft bondscoach Vahid Halilhodzic het team nar de laatste zestien geloodst: een prestatie van formaat.

“Ik ben trots, we speelden een heroïsche wedstrijd en we verdienden het om ons te kwalificeren voor de achtste finales. We zijn heel, heel trots”, aldus een emotionele Halilhodzic na afloop. “We hebben de voorbije drie jaar zóveel progressie geboekt en dan is dit echt een beloning voor ons. We hebben vanuit de hele Arabische wereld veel steun ontvangen, geweldig.”

“De mensen hier in Brazilië waarderen onze oprechtheid en ons enthousiasme ook en daar ben ik heel trots op. Maar nog meer dan dat ben ik trots op de manier waarop wij gespeeld hebben”, sprak de bondscoach. Maandag treft Algerije groepswinnaar Duitsland uit Groep G. De twee landen ontmoetten elkaar in 1982 ook al eens op een WK en toen won Algerije heel verrassend met 2-1 van de toenmalig Europees kampioen. “Iedereen gaat nu natuurlijk ook 1982 praten”, erkent Halilhodzic. Hij wil echter niet te hard van stapel lopen na de eerste drie wedstrijden. “Let wel: 32 jaar is een hele lange tijd.”Posted in: roerdalen