pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 21, 2012 10:58 am Lees verder →

Roerkade en Roersingel : vanaf 25 juni dicht voor alle verkeer tot 7 juli

Roermond – Vanaf maandag 25 juni tot en met vrijdag 6 juli zijn te Roermond de Roerkade en Roersingel afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid.
Tot en met vrijdag 22 juni wordt gewerkt op de rijbaan van de Looskade en aan het kruisvlak Looskade – Roerkade – Kraanpoort – Buitenop. Het asfalteren gebeurt hier op woensdag 20 en donderdag 21 juni. De doorgang van de Looskade naar de Roerkade is in die periode afgesloten en de Looierstraat is alleen bereikbaar via de Looskade en Buitenop voorlangs de Natalinitoren. De rijrichting in zuidelijke richting vanaf de N280 over de Roerkade en Roersingel naar de rotonde Roersingel blijft gedurende het werk aan de Looskade open voor gemotoriseerd verkeer.
Het asfalteren van de Roerkade en Roersingel vindt plaats op donderdag 5 en vrijdag 6 juli. Parkeergarage Roercenter en de bevoorradingspoort van de Jumbo blijven bereikbaar vanaf de rotonde Roersingel. De aanleg van de stuwput met asbestsanering in de Brugstraat vindt plaats vanaf maandag 20 augustus t/m vrijdag 7 september 2012. Het onderhoud aan de kademuur en steigers staat gepland voor het najaar van 2012.
Op 5 maart 2012 is de reconstructie van de Roerkade en Roersingel van start gegaan. Samen met de reconstructie zijn belangrijke nutsleidingen vervangen en vinden meerdere bouwprojecten plaats. Dit samengaan van diverse werken maakt het een complex geheel waarbij diverse tegenslagen zijn geweest. Hierdoor is de werkplanning ingrijpend gewijzigd. De complete tijdelijke afsluiting voor het verkeer van de Roerkade en Roersingel is ingekort van 3 naar 2 weken. Tot en met vrijdag 13 juli wordt gewerkt aan de Roerkade en Roersingel. Er kan gewerkt worden vanaf 6 tot 22 uur en in het weekend. Zie voor meer informatie: www.singelring.nl.Posted in: roermond