porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 8, 2015 6:05 pm Lees verder →

Roermond bij de beste mantelzorg-gemeentes Limburg

Roermond -De Gemeente Roermond behoort tot een van de drie gemeenten die door het Platform Mantelzorg Limburg genomineerd zijn voor de eretitel meest mantelzorgvriendelijke gemeente 2015. “Dat is geweldig nieuws en een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg”, reageert wethouder Smitsmans enthousiast op de nominatie. “We vinden het fantastisch dat zoveel mensen zich als vanzelfsprekend inzetten voor hun naaste. Die inzet willen we (blijven) mogelijk maken, versterken en waar nodig verlichten”. Op donderdag 22 oktober maakt het Platform Mantelzorg Limburg tijdens een minisymposium in Venlo bekend wie de eretitel in ontvangst mag nemen.
Platform Mantelzorg Limburg
In het kader van de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg op dinsdag 10 november kent het Platform Mantelzorg Limburg (PML) ook dit jaar de eretitel ‘Meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg’ toe aan de Limburgse gemeente die er – naar het oordeel van het PML – het beste in is geslaagd om aandacht voor mantelzorg en mantelzorgers in te bedden in het gemeentelijk Wmo-beleid (Wet maatschappelijke ondersteuning). Roermond is samen met de gemeenten Horst aan de Maas en Brunssum genomineerd. De winnaar mag een mantelzorgboom planten op de Dag van de Mantelzorg. Tijdens deze dag krijgen mantelzorgers extra aandacht als dank voor hun inzet.
Actieve inzet Wmo-raad en mantelzorgpanel
“De nominatie is zeker ook een verdienste van de Wmo-raad en het mantelzorgpanel, die actief meedenken en adviseren over de organisatie van mantelzorgondersteuning in onze gemeente. Mooi dat dit op deze manier gewaardeerd wordt”, aldus wethouder Smitsmans.Posted in: roermond