pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 29, 2011 7:17 am Lees verder →

Roermond gaat door met opvang en vervoer zwerfdieren

Roermond – De gemeente Roermond heeft onlangs besloten om de samenwerking met het asiel ‘De Beestenboel’ te Altweerterheide en Stichting Dieren Ambulance Midden-Limburg voort te zetten. De betrokken partijen willen weer voor een periode van 4 jaar met elkaar verder. De nieuwe overeenkomsten daartoe zijn inmiddels ondertekend.

De afgelopen vier jaar heeft het asiel de zwerfhonden en zwerfkatten in de gemeente Roermond opgevangen. Het vervoer van de zwerfdieren wordt verzorgd door de Stichting Dierenambulance Midden-Limburg. Daarnaast schiet de dierenambulance te hulp als er een dier in nood is.

Het asiel neemt soms ook afstandsdieren op, wanneer een eigenaar of houder van een dier door bepaalde omstandigheden niet meer voor de hond of kat kan zorgen, bijvoorbeeld bij verhuizing naar een verzorgingstehuis en geen nieuw baasje is te vinden. Of wanneer blijft dat mensen die en hond of kat hebben aangeschaft daar toch niet goed voor kunnen zorgen.

Los laten in het bos is niet in het belang van het dier en zorgt ook voor overlast. De gemeente roept op om deze zwerfdieren niet te voeren. Ze blijven dan terugkomen op de voederplekken en daardoor worden meer dieren aangetrokken.

Contact
De dierenambulance is bereikbaar via nummer 06-11295306 en kan gebeld worden om een melding door te geven over een dier in nood of om een zwerfhond- of zwerfkat op te komen halen. Indien een eigenaar of houder van een hond of een kat zijn/haar huisdier kwijt is, dan kan contact worden opgenomen met dierenasiel De Beestenboel, tel. 0495 – 563981.Posted in: roermond