pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 13, 2015 8:55 am Lees verder →

Roermond: gewijzigde inzameling huishoudelijk afval met carnaval

Roermond – In de gemeente Roermond : Altijd op de hoogte zijn van de afvalinzameling? Gebruik de Afvalwijzer! Kijk op www.mijnafvalwijzer.nl of maak gebruik van de gratis Afvalwijzer App op uw smart Phone. Elke inwoner kan inloggen met postcode en huisnummer via www.mijnafvalwijzer.nl en kan zo zien wanneer de diverse soorten afval gedurende het hele jaar 2015 worden opgehaald en welke wijzigingen er eventueel zijn in verband met feestdagen en dus ook met carnaval.
afvalwijzerU kunt ook een jaaroverzicht 2015 voor uw adres downloaden en uitprinten. Dat is handig als bewaarexemplaar. Controleer wel regelmatig i.v.m. wijzigingen. De Afvalwijzer is ook als gratis app beschikbaar voor uw snart Phone. Deze is te downloaden via uw store (zoek op ‘Afvalwijzer’). Hiermee kunt u de inzameldagen op elk gewenst moment inzien. Tevens kunt u instellen dat u een berichtje wenst te ontvangen wanneer een bepaalde inzameling nadert (instellen bij ‘notificaties’).
De wijzigingen in verband met carnaval zijn:
GFT- en restafval
Maandag 16 februari wordt zaterdag 14 februari
Dinsdag 17 februari wordt zaterdag 21 februari
Plastic verpakkingsafval
Maandag 16 februari wordt zaterdag 14 februari
Dinsdag 17 februari wordt zaterdag 21 februari
Oud papier en karton
Wijk Inzamelende vereniging was wordt
Kapel in ’t Zand, Muggenbroek, Kitskensdal Kapels Buurtoverleg Dinsdag 17 februari Donderdag 19 februari
Asselt Buurtvereniging Sint Dionysius Dinsdag 17 februari Donderdag 24 februari
Milieupark en Kringloopwarenhuis
Het Milieupark is op maandagen altijd gesloten. Ook op dinsdag 17 februari is het Milieupark dicht. Het Kringloopwarenhuis is op zondag 15 februari en maandag 16 februari gesloten. Op dinsdag 17 februari is het Kringloopwarenhuis gewoon geopend.Posted in: roermond