pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 16, 2011 5:49 pm Lees verder →

Roermond Limburgse gemeente van het jaar 2011

Roermond- Persbericht Etil van heden:

Evenals vorig jaar, heeft E,til de Gemeente Roermond tot ‘Gemeente van het Jaar’ gekroond. Vanochtend werd bekendgemaakt dat Roermond de andere genomineerden, Schinnen en Horst aan de Maas, achter zich heeft gelaten. De bekendmaking vond plaats in Heerlen, na afloop van de jaarvergadering van de Vereniging van Limburgse Gemeenten. Burgemeester Henk van Beers van Roermond ontving de oorkonde en een exemplaar van Gemeente in’Zicht uit handen van prof.dr. Hans Kasper van E,til.
Roermond ontvangt de prijs door de gunstige ontwikkelingen die de gemeente in de periode 2010-2011 doormaakte op verschillende sociaal- en ruimtelijk economische gebieden. Met name de ontwikkelingen op het gebied van bevolking, werkgelegenheid in speerpuntsectoren, commercieel vastgoed en woningmarkt sprongen hier in positieve zin uit.

Gemeente in’Zicht Gemeente van het Jaar
De prijs voor Limburgse Gemeente van het Jaar wordt ieder jaar uitgeloofd op basis van de uitkomsten uit Gemeente(n) in’Zicht: een informatieproduct van E,til met daarin veel informatie over alle gemeenten van Limburg. Gemeente(n) In’Zicht (GiZ) bestaat momenteel uit ruim 50 onderwerpen, verdeeld over een negental thema’s welke standaard één maal per jaar geactualiseerd worden. Per onderwerp worden op een gestructureerde wijze, middels grafieken en tabellen, de structuren en ontwikkelingen geanalyseerd.

Voor ieder onderwerp wordt een factsheet samengesteld, waarin de ontwikkelingen en structuren op drie tot vier pagina’s worden geanalyseerd. Deze factsheets zijn bij E,til los te bestellen. Op de eerste pagina van de factsheet wordt aan de hand van een hoofdindicator de positie van de gemeente weergegeven ten opzichte van Limburg als geheel en de andere Limburgse gemeenten. Op de overige pagina’s wordt specifiek ingegaan op de structuren en ontwikkelingen in de desbetreffende gemeente.

Op basis van de factsheets ontstaat een helder en eenduidig beeld. ‘GiZ’ is dan ook niet alleen een monitorinstrument, maar ook een benchmarkinstrument. Door de gestructureerde opbouw kunnen gemeenten eenvoudig onderling met elkaar worden vergeleken. De Gemeente die gemiddeld als beste uit de vergelijkingen naar voren komt, wordt gekroond tot Gemeente van het Jaar.Posted in: roermond