pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 20, 2011 10:22 am Lees verder →

Roermond: maandagavond en disndagavond werk aan Maastrichterweg-Rijksweg: gesloten voor verkeer

Roermond – Er wordt egwerkt aan de Mastrichterweg-Rijksweg N271 die gesloten voor doorgaand verkeer is op maanbdagavond en disndagavond as

Rotonde Mussenberg
Maandagavond 22 augustus vanaf 19 tot 6 uur ’s nachts en dinsdagavond 23 augustus vanaf 19 tot 6 uur ’s nachts is de nieuwe rotonde Mussenberg afgesloten voor alle verkeer. In deze tijdspanne worden de resterende onderhoudswerkzaamheden ten noorden en ten zuiden van de rotonde uitgevoerd en wordt de rotonde voorzien van de asfalttoplaag en de wegmarkeringen.

Rotonde Schepersweg
In dezelfde periode wordt de rotonde Schepersweg eveneens van nieuwe wegmarkering voorzien. Door deze aanpassing neemt de duidelijkheid van de rotonde toe en wordt de verkeersdoorstroming positief beïnvloed. Verkeersregelaars zullen het verkeer op de rotonde tijdens de werkzaamheden regelen.

Afhankelijk van de weersomstandigheden duren de werkzaamheden zoveel korter als mogelijk dan wel zoveel langer als noodzakelijk.

Omleidingsroute
Verkeer vanuit het zuiden richting Roermond-Centrum wordt op de Rijksweg N271 en de A73 omgeleid via de A73 en dient deze te volgen tot afrit 20 ‘Roermond-Oost’. Verkeer vanuit Roermond-Centrum richting Sittard en Maastricht wordt omgeleid via de Koninginnelaan richting Sint Wirosingel tot de tijdelijke toerit naar de A73 in zuidelijke richting. In verband met de hoogtebeperking van 3,9 m. bij het spoorviaduct in de Koninginnelaan wordt vrachtverkeer vanuit Roermond-Centrum omgeleid via de singelring richting de N280 en kan het bij toerit 19 via de A73 verder in zuidelijke richting.

Vrachtverkeer met bestemming winkelcentrum Herten kan gedurende de werkzaamheden alleen via de Schepersweg het winkelcentrum bereiken. Komende vanuit het noordoosten dient de A73 te worden gevolgd tot afrit 21. Komende vanuit het noordwesten kan het beste worden gereden via de A2, knooppunt Sint Joost en de A73 tot afrit 21 of via de N280 tot aan de A73 en dan hierop verder tot afrit 21. Vanuit Roermond-Centrum richting Herten is gedurende de werkzaamheden geen vrachtverkeer mogelijk.

Lokaal verkeer vanuit het zuiden met bestemming Roermond-Zuid wordt omgeleid via de Schepersweg, Hoofdstraat, Bergstraat en Merumerkerkweg. De geslotenverklaring voor vrachtverkeer op deze route wordt dan ook tijdelijk opgeheven. Lokaal verkeer vanuit het noorden met als bestemming Roermond-Zuid wordt op de Maastrichterweg omgeleid naar de Burgemeester Geuljanslaan. Op de Burgemeester Geuljanslaan kan de route worden vervolgd via de Roerderweg en Roermondsestraat.

(Brom)fietsers worden gedurende de werkzaamheden om het werkvak heen geleid via de Schepersweg, Oude Tramweg, Tramweg, Veestraat, Willem Dreesstraat, Evenkamp, Gulickerweg en kunnen van hieruit hun weg vervolgen.Posted in: roermond