pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 23, 2014 12:59 pm Lees verder →

Roermond startte met 150 groen-renovaties

Roermond – Dit najaar verwijdert en vervangt de gemeente beplanting door nieuw groen op ongeveer 150 plaatsen in Roermond. De uitvoering van het rooi- en grondwerk startte begin oktober.
De gemeente heeft door heel Roermond veel groen in eigendom en onderhoudt dit groen op een milieuvriendelijke wijze. Groen is belangrijk voor de leefbaarheid in wijken. Bewoners voelen zich prettig in een woonwijk met veel groen. Groen leeft, groeit, wordt ouder en is op een bepaald moment aan vervanging toe.
Dit najaar verwijdert en vervangt de gemeente beplanting door nieuw groen op ongeveer 150 plaatsen in Roermond. De uitvoering van het rooi- en grondwerk start begin oktober. Daarna zullen de groenvakken heringericht worden. De verwachting is dat de totale werkzaamheden begin december gereed zullen zijn.
Jaarlijks in de zomerperiode inventariseren we de kwaliteit van onze beplantingen en kiezen op basis van diverse uitgangspunten welke aanpassingen in het groen wij uitvoeren. Enkele belangrijke uitgangspunten zijn:
Groen is van slechte kwaliteit of dood.
De functie van groen is op een bepaalde plaats veranderd. De huidige beplanting had bijvoorbeeld van origine een afschermende functie die nu ongewenst is op deze locatie.
Beplanting die soms al tientallen jaren oud is voldoet niet meer aan de eisen van de huidige tijd, bijvoorbeeld op veiligheidsgebied. Een voorbeeld is beplanting die te hoog is en niet geschikt voor forse snoei.
Soms is in grotere groenstructuren in de loop van de jaren en rommelig en versnipperd beeld ontstaan. Op een enkele locatie ontstaat door te kiezen voor minder versnippering een hoogwaardiger totaalbeeld. (bijvoorbeeld beplanting deels omvormen naar gazon en deels naar kwalitatief betere beplanting).
Als er in uw directe woonomgeving groen verwijderd of vervangen wordt, dan informeren we u begin oktober persoonlijk.Posted in: roermond