pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 2, 2015 3:27 pm Lees verder →

Roermond wordt aantrekkelijker voor riviercruiseschepen.

Roermond – De Gemeente Roermond wil aantrekkelijker worden voor riviercruiseschepen. In de Maas, nabij de Arloflat, worden twee aanlegsteigers voor riviercruiseschepen en rondvaartboten gemaakt. Daarnaast wordt een aantrekkelijke voetgangersverbinding gemaakt vanuit de aanlegsteigers naar de binnenstad en het Designer Outlet Roermond. Ook wordt de Maashaven uitgebaggerd.

Het project wordt mede gefinancierd door de Provincie Limburg en Jazz City. Met de onthulling van het bouwbord op 22 juli 2015 is een intensieve periode van projectvoorbereiding afgesloten en kan de schop de grond in. Strabag B.V. werkt het plan nader uit en start in september 2015 met de werkzaamheden.
Roermond is een aantrekkelijke omgeving voor waterrecreatie. Jaarlijks meren ongeveer 25 riviercruiseschepen af nabij de Arloflat. De markt voor riviercruisevaart groeit en Roermond wil hier graag van profiteren. Om vaartoeristen in Roermond te verwelkomen, wordt een aantrekkelijke entree gemaakt. Vanuit de aanlegsteigers voor riviercruiseschepen en rondvaartboten kunnen toeristen via een aantrekkelijke route door het park naar de binnenstad en het Designer Outlet Roermond wandelen.
In de projectvoorbereiding is met diverse partijen, waaronder omliggende bedrijven, rederijen en een afvaardiging van bewoners, gesproken over wensen en eisen voor het gebied. Op basis hiervan is het project aanbesteed en heeft Strabag B.V. de opdracht gekregen het project uit te voeren. De opdrachtnemer werkt in overleg met de gemeente het plan definitief uit. Voor de uitwerking van de details worden de eerder betrokken partijen gevraagd mee te denken. Vóór aanvang van de uitvoering van de werkzaamheden wordt in september 2015 een informatiebijeenkomst georganiseerd voor alle belangstellenden.
Wethouder Fick: “De aantrekkelijkheid van het water combineren met de aantrekkelijkheid van de binnenstad; dat doen we met het realiseren van deze riviercruisevoorzieningen. Het wordt een prachtig visitekaartje waarmee wij mensen, die van het water genieten, op Roermondse wijze verwelkomen in onze stad. En dat is ‘in stijl.
Foto:
Gedeputeerde Beurskens en wethouder Fick – Moussaoui onthullen samen het bouwbord.Posted in: roermond