pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 6, 2014 1:44 pm Lees verder →

Roermond zoekt vrijwilligers voor reanimatie oproep netwerk

Roermond – Bij een hartstilstand tellen de eerste minuten. Hoe sneller er hulp geboden kan worden, hoe groter de kans dat de hulp effectief is.
De gemeente roermond streeft daarom naar een dekkend netwerk van AED’s in Roermond. Met een AED (Automatische Externe Defibrillator) kan snel ter plekke hulp geboden worden. Belangrijk is dat er voldoende vrijwilligers zijn om AED’s te bedienen. Doet u mee? Meld u dan aan via HartslagNu.nl.
Voor een dekkend netwerk zijn én voldoende AED’s én voldoende vrijwilligers nodig. Kunt u reanimeren en bent u inzetbaar bij een noodoproep? Bent u eigenaar van één of meerdere AED’s en wilt u deze beschikbaar stellen voor noodsituaties? Klik dan op registreer om uzelf te registreren als burgerhulpverlener en/of als AED beheerder.
Als u zich registreert, wordt u lid van het Reanimatie Oproep Netwerk (RON) van Ambulancezorg Limburg-Noord. Aan het RON is een alarmerings- en sms-systeem gekoppeld, dat de leden van het netwerk oproept om snel ter plekke hulp te bieden. Voor een dekkend Roermonds netwerk zijn nog meer AED’s en vrijwilligers binnen het RON gewenst. Doet u mee? Samen kunnen we mensenlevens redden!Posted in: roermond