pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 16, 2015 6:32 pm Lees verder →

Roermondenaren opgepakt: drugslab in Buchten ontdekt

Buchten – Zaterdagavond is een in werking zijnd amfetaminelaboratorium aangetroffen in een bedrijfsloods aan Aan de Laadhaven te Buchten. Twee mannen uit Roermond van 27 en 52 jaar en een 43-jarige man uit Venlo werden aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. De politie sluit meerder aanhoudingen niet uit.

Experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) hebben zaterdagavond het pand veiliggesteld en voorbereidingen getrofffen voor ontmanteling. De politie heeft de nabije omgeving afgezet en het pand de hele nacht bewaakt. Na afkoeling kon de ontmanteling en ontruiming zondagmorgen starten. De apparatuur en materialen worden door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd en vernietigd.

Ondermijningsteam Limburg
De politie werkte onder andere samen met het ondermijningsteam Limburg en de Landelijke Faciliteit Ontmanteling. De actie m.b.t. het drugslab sluit aan bij de sturing op de gezamenlijke aanpak om als overheid de ondermijnende criminaliteit een halt toe te roepen. Een van de grote gevaren voor de Nederlandse samenleving is namelijk de vermenging van onder- en bovenwereld. Dit heet ondermijning, waarbij het gaat om illegale activiteiten die bijna niet zijn uit te voeren zonder gebruik te maken van legale diensten zoals transport, opslag, financiën, vergunningen en huisvesting. Het ondermijningsteam werkt integraal samen met gemeenten, provincies, bedrijven/instanties, justitie in het buitenland, bijzondere opsporingsdiensten en burgers. Elke interventie raakt en verstoort dit soort criminele samenwerkingsverbanden.Posted in: politie, roermond