pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 16, 2014 2:42 pm Lees verder →

Roermonds kamerlid deed fractie PvdA wezenloos schrikken met”Moge Allah je straffen”

Roermond- PvdA-Kamerlid Bouwmeester is zich wezenloos geschrokken toen het uit Roermond afkomstige kamerlid Selçuk Öztürk in de fractievergadering van de PvdA van donderdagavond schreeuwde: “Moge Allah je straffen”. Dat zei ze in Kamerbreed op NPO Radio 1. “Ik ben nog nooit zo geschrokken.”aldus meldt Nu.nl

Volgens Bouwmeester verliep de vergadering waarin over de samenwerking met Öztürk en zijn collega Kuzu werd gesproken tot dat moment heel rustig. “Iedereen was bezig om eruit te komen. En dan opeens dit.”

De verwensing, die gericht was aan Ahmed Marcouch, was volgens haar de druppel die de emmer deed overlopen. “Toen dacht de hele fractie: dit niet.” Er werd besloten dat de twee uit de fractie moesten.

Goed gesprek
Bouwmeester is het eens met dat besluit, maar zegt de gang van zaken te betreuren. Met name met Kuzu werkte ze prima samen. “Als er van het begin tot het eind een goed gesprek was geweest, had je dit kunnen oplossen”, zei ze. “Maar als twee mensen het niet meer eens zijn met de uitgangspunten van een partij, is dit de eindconclusie.”

Eergisteren zei PvdA-leider Samsom bij RTL Late Night dat hij de verwensing van Öztürk “bedreigend en doodeng” vond.Posted in: roermond