pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 13, 2018 8:31 am Lees verder →

Rondweg Posterholt vanaf Middenweg tot rotonde Vlodropperweg 14dagen

Roerdalen – Middengeleider bij kruispunt Nieuw Holsterweg / Rondweg
Wegwerkzaamheden N293 bij Posterholt

In opdracht van Provincie Limburg begint KWS Infra Eindhoven op maandag 19 november met de aanleg van een middengeleider aan de N293 ter hoogte van Posterholt.

De aanleiding voor het aanleggen van deze middengeleider is het verhogen van de verkeersveiligheid bij de oversteek vanuit de Nieuw Holsterweg.

Verkeershinder
De wegwerkzaamheden vinden plaats van maandag 19 november t/m vrijdag 30 november. Gedurende deze twee weken moet u rekening houden met ernstige verkeershinder. De N293 wordt afgesloten ter hoogte van de Middenweg tot aan de rotonde bij de Vlodropperweg. Ook kunt u de N293 dan niet via de Nieuw Holsterweg oversteken. Het verkeer wordt omgeleid door Vlodrop en Herkenbosch via de Keulsebaan.

KWS app
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan de gratis KWS app. Via deze app kunt de werkzaamheden op de voet volgen. Ook kunt u via de app vragen stellen of opmerkingen plaatsen. In het geval van calamiteiten kunt u KWS Intra bellen: 06 5022 6375. Op de pagina Werk in Uitvoering op deze website staat een tekening van hoe de oversteek eruit gaat zien.Posted in: algemeen, roerdalen