pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 7, 2014 8:56 pm Lees verder →

Rourdaljournaal.nl: Westrom start afdeling Verzenden internet-bestellingen

Roerdalen – De afgelopen maanden is Westrom een nieuwe uitdaging aangegaan. Een deel van het pand van de sociale werkvoorziening aan De Hanze in Roermond is ingericht voor fulfillment voor webshops. Het nieuwe concept is samen met DIT is TV tot stand gekomen. DIT is TV, een jong bedrijf uit Maastricht, geeft maatschappelijk verantwoord ondernemen vorm door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in te schakelen. Op 7 oktober 2014 werd de afdeling feestelijk geopend door de directeuren Jan Snoek van Westrom en Franklin Koll van DIT is TV.

Fulfillment betekent er zorg voor dragen dat online bestelde producten ook daadwerkelijk bij de eindconsument aankomen. De kern van fulfillment is het opslaan van goederen voor een webwinkel en de bestelde goederen dagelijks verzenden naar de consument. Ook het afhandelen van retouren behoort tot fulfillment.
De medewerkers van Westrom zorgen ervoor dat wekelijks honderden producten van DIT is TV bij Nederlandse en Belgische consumenten worden afgeleverd. De DIT is TV Box is een mediaspeler waarmee alle denkbare films en series online gestreamd kunnen worden.
Het hele proces van digitale aanvraag van een artikel tot en met het verzenden op volgorde van aanvraag wordt verzorgd door Westrom-medewerkers. Ook de SD-kaartjes worden in Roermond geprogrammeerd. Naast de DIT is TV Box wordt een breed scala aan accessoires verpakt en verzendklaar gemaakt. Upgrade cards, tablets, afstandbedieningen en zelfs popcornmachines; Westrom zorgt ervoor dat u de juiste bestelling thuisbezorgd krijgt, waardoor tv kijken nog aangenamer wordt. De bestellingen worden waar mogelijk afgeleverd door Businesspost, een samenwerkingsverband van veertig sociale werkvoorzieningen. Vanaf 1 november 2014 wordt het bezorggebied naar Duitsland uitgebreid.

Het fulfillment concept is één van de nieuwe arrangementen die Westrom ondernemers te bieden heeft. Betrouwbaarheid en levering binnen 24 uur zijn hierin leidend. Het pand in Roermond biedt ruimte om voor ondernemers tijdelijke en blijvende productielijnen op te zetten. Dit kan een aanzienlijke besparing in ruimte en personeel opleveren. Maar ook een groepsdetachering op locatie behoort tot de mogelijkheden van Westrom.Posted in: roerdalen, roermond