pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 3, 2012 8:17 am Lees verder →

Poging tot bijzonder record in Helmond met…rouwauto’s: nog deelnemers welkom

Uitvaart Frits Spierings uit Helmond is donderdag 30 augustus een van de deelnemers l aan een heel bijzondere recordpoging. Dan wordt de Nuvema Rouwauto Rit verreden, waarbij het de bedoeling is om met zoveel mogelijk rouwwagens in een lange stoet te rijden. Het huidige record van Guinness World Records staat op 51 begrafenisauto’s in één rouwstoet.

Er zijn nu al 95 aanmeldingen voor de recordpoging van donderdag 30 augustus. Het is nog maar de vraag of iedereen op komt dagen. “Je kan natuurlijk nooit van tevoren bepalen of een auto niet gebruikt hoeft te worden”, zegt Lieke Spierings van Uitvaart Frits Spierings. “Maar de verwachting is dat voldoende wagens op zullen komen dagen. Er wordt gehoopt op zo’n honderd aanmeldingen.”            

Bijzondere rouwauto’s
In de rouwstoet zullen enkele bijzondere wagens te bewonderen zijn. Uitvaart Frits Spierings rijdt mee met een Volkswagen Kever met een Pfefferkorn rouwaanhanger uit 1958 en een Chevrolet Impala uit 1978. “Deze wagens worden niet zo vaak gebruikt, het zijn twee ‘oudjes’. Alleen mensen die in het dagelijkse leven ook met aparte voertuigen rondrijden, vragen hier naar.”  

De Engelse begrafenisauto van Lady Diana zal ook te bewonderen zijn in rouwstoet. Hiermee werd de Princess of Wales in 1997 naar haar laatste rustplaats gebracht.

Iedereen met een rouwwagen is welkom
De huidige record van 51 wagens werd in september 2011 in het Amerikaanse Michigan gevestigd. De recordpoging van donderdag 30 augustus is in Baarn. Vanaf drie uur ’s middags zal een route van ongeveer zes kilometer worden afgelegd door de bossen van Baarn en de Lage Vuursche. Je kan dan maar beter niet in de buurt zijn als je geen rouwwagen hebt. Volgens de verkeersregels mag een rouwstoet namelijk niet worden onderbroken.

Iedereen met een rouwauto kan zich hiervoor aanmelden. Officials van Guinness World Records zullen aanwezig zijn om te beoordelen of de recordpoging is geslaagd. Ter verduidelijking: alle deelnemende wagens zijn leeg.Posted in: Geen categorie