pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 7, 2018 7:20 pm Lees verder →

Ruim 10 miljoen voor Harry Muermans Roermond wegens contract-schending autucoureur ?

A

Roermond – Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos moet bijna 11 miljoen euro terugbetalen aan zijn voormalige geldschieteen oHarry Muermans uit Roermond. Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch vorige week dinsdag (28-2-18) bepaald. Aldus meldden de NRC en de Telegraaf. Volgens oa ens Doornbos was het bedrag, dat hij tussen 2005 en 2007 uitbetaald kreeg, bedoeld als sponsorgeld. Muermans houdt daarentegen vol dat het ging om een lening.

In 2014 pakte het oordeel van de rechtbank in Roermond nog uit in het voordeel van Doornbos: hij hoefde Muermans niets terug te betalen. “Wat een feest joh, eindelijk gerechtigheid! Muermans mag verder de proceskosten betalen, en ik ga nu lekker het terras op”, zei Doornbos toen tegen zakenblad Quote.

Het hof kwam tot de conclusie dat Doornbos het geld wél heeft geleend. Hij moet bij elkaar 10,6 miljoen euro terugbetalen, en daarnaast de proceskosten van ruim 70.000 euro vergoeden. De advocaat van Doornbos zei tegen RTL Nieuws dat hij en zijn cliënt overwegen in cassatie te gaan.Posted in: algemeen, roermond