pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 5, 2012 3:09 pm Lees verder →

Ruim 400 controles in Maasplassen-project politie enz: 73 bekeuringen

Midden-Limburg – Zaterdagavond 1 september heeft de politie tijdens controles in het kader van het Maasplassenproject, langs de Maasplassen in Midden-Limburg tegen tien personen proces-verbaal opgemaakt. Met het project wordt de overlast aangepakt rond de Maasplassen die ontstaat als gevolg van o.a illegaal kamperen, nachtvissen, vuurtje stoken en het dumpen van afval. In totaal werden meer dan vijftig personen gecontroleerd in de nachtelijke uren zaterdagavond.

Tijdens de uitvoering van het Maasplassenproject zijn in de periode van april tot en met september controles uitgevoerd op en langs de Maasplassen, waarbij meer dan vierhonderd personen zijn gecontroleerd en 73 bekeuringen zijn uitgeschreven. De overtredingen variëren van vissen zonder vergunning, het hebben van open vuur op een plek waar dit niet is toegestaan, het negeren van een gesloten verklaring, illegaal kamperen, vissen met meer dan twee hengels. De controles zijn uitgevoerd door kleine gestuurde groepen die zowel op als langs de Maasplassen werken. Het merendeel van de langs de oevers van de Maasplassen gecontroleerde personen had echter de zaken netjes in orde.

De controles hebben de laatste jaren bijgedragen aan het terug brengen van de overlast en veiligheid langs het water, maar blijven ook in de toekomst belangrijk om de natuur in stand te houden en de veiligheid te handhaven. De controles vinden plaats in aanvulling op de al eerder door de beheerders genomen maatregelen om overlast te voorkomen c.q. te beperken zoals het instellen van een nachtelijk verblijfverbod in de natuurterreinen, grenzend aan de Maasplassen, door het plaatsen van omheiningen, bordjes verboden toegang, automatische afsluitpalen, het maken van greppels en het plaatsen van verkeersborden waardoor op bepaalde wegen ’s nachts geen motorvoertuigen meer mogen komen. Het is belangrijk dat de visser in bezit is van de juiste vergunningen en ook de regels die staan op borden opvolgt. Bij de visvergunningen wordt door de visverenigingen informatie verstrekt waarin duidelijk wordt aangegeven welke regels er gelden voor het gebied. De controles vinden hoofdzakelijk ’s avonds en ’s nachts plaats op wisselende locaties. Ze worden uitgevoerd door politie van de basiseenheden in Midden-Limburg, leden van de Vrijwillige Politie, de Groene Brigade van de Provincie Limburg en Buitengewone Opsporings Ambtenaren (Boa’s). Deze Boa’s zijn van Stichting het Limburgs Landschap, Vereniging Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Wildbeheerseenheden en de gemeenten Roermond, Maasgouw en Leudal.Posted in: politie, roermond