pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 27, 2016 7:59 am Lees verder →

Ruud de Wild is na 8 weken BNR-presenteertaak beu

ROerdalen – Dat was een kort uitstapje. Acht weken na zijn start bij BNR Nieuwsradio valt het doek voor de nieuwe show van Marconi-winnaar Ruud de Wild. Hij vertrekt om begin januari weer aan de slag te gaan op Radio 2.

Op vrijdag 28 oktober presenteert De Wild voor het laatst het programma Ask me Anything, meldt RTL Nieuws. Hoofdredacteur Sjors Fröhlich bevestigde het aanstaande einde van de samenwerking. “Het was zowel voor BNR als voor Ruud de Wild een ingecalculeerd risico om deze samenwerking aan te gaan”, aldus Fröhlich. “Ik ben blij dat we het hebben geprobeerd. Ondanks hard werken is het niet gelukt.” Het dagelijkse radioprogramma Ask me Anything gaat na eind oktober verder met een andere presentator.

Ruud de Wild: “Ik betreur het, maar het is niet anders. Ik merkte dat het presenteren op BNR andere koek is. Bovendien miste ik de muziek toch wel erg.”

KRO-NCRV heeft, na berichten van De Telegraaf inmiddels aangegeven dat Ruud de Wild begin 2017 naar Radio 2 gaat. Hij komt op de plek te zitten van Wouter van der Goes, elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur.

Naast het nieuwe programma van Ruud de Wild zijn er meer veranderingen bij KRO-NCRV op NPO Radio 2. Wouter van der Goes verhuist met zijn programma naar het tijdstip 18 tot 20 uur (van maandag tot vrijdag) en 3FM-dj Paul Rabbering maakt de overstap naar NPO Radio 2. Hij is elke zaterdag- en zondagmiddag te horen tussen 14 en 16 uur. Bert Haandrikman neemt vanaf januari de zaterdagochtend (9 tot 12 uur) en zondagmiddag (16 tot 18 uur) voor zijn rekening en Bert Kranenbarg stapt over naar NPO Radio 5 waar hij weer een dagelijks programma gaat maken.Posted in: roerdalen, Show en Zo...