pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 9, 2013 5:31 pm Lees verder →

Sacha de Boer (partner van Rick Nieman) stopt met 46 jaar als presentator NOS Journaal op 3 mei as

Roerdalen – Sacha de Boer ((geboren: Amsterdam, 9 april 1967) is presentator en fotografe. Samen met Rob Trip is zij de vaste presentator van het NOS achtuurjournaal. Vandaag, 5 maart 2013 liet zij bekend maken dat zij na 3 mei als presentator van het achtuurjournaal stopt. Zij gaat zich op andere dingen richten.

Sacha de Boer groeide op in Weesp als dochter van een huisarts en ging in Hilversum naar het plaatselijke Lyceum.
Ze studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Haar afstudeerscriptie ging over AT5, een lokale tv-zender in Amsterdam, waar zij in 1992 als redacteur werkte.

In 1994 was ze nieuwslezer en redacteur bij Radio 10 en Concertradio. Vanaf juni 1994 was ze regelmatig op tv te zien als nieuwslezeres van AT5.
In januari 1995 stapte De Boer over naar RTL5, waar ze nieuwsflitsen ging lezen. Na een half jaar werd ze samen met Rick Nieman presentator van een nieuw Veronicaprogramma, Veronica’s Nieuwslijn. In 1996 werd dat programma gestopt omdat het onvoldoende kijkers trok. Sindsdien werkt ze voor het NOS-journaal, vanaf 15 juli 2003 als vaste presentatrice van het achtuurjournaal. Van november 2002 tot eind 2003 was ze tevens een vaste presentatrice van het NOS-radioprogramma Met het oog op morgen.
Sacha trouwde op 14 februari 2002 met RTL Nieuws-presentator Rick Nieman.
Door de kijkers van het NOS-journaal, die op de presentatoren konden stemmen i.v.m. het 50-jarig jubileum, werd zij als beste presentator verkozen, net boven Harmen Siezen.
Op 21 oktober 2009 bleek uit een onderzoek in opdracht van Specsavers Audiciens, dat Sacha de Boer de mooiste, duidelijkste en prettigste stem van Nederland heeft, gevolgd door haar eigen man Rick Nieman.
[bewerken]Fotografie

Sinds 2005 treedt De Boer ook naar voren als fotograaf en is haar werk te zien op zowel solo- als groepsexposities. Ze werkte in opdracht van verschillende tijdschriften en is freelance fotograaf voor het ANP. Haar werk kenmerkt zich vooral door gebruik van natuurlijk invallend licht en clair-obscur. Zij doet veel portretfotografie in zowel kleur als zwart-wit. Haar artistieke fotowerk is vaker in zwart-wit.Posted in: roerdalen