pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 30, 2012 11:16 am Lees verder →

Samenwerking ondernemers Wassenberg en Roerdalen: Grenzeloze ijspret in Vlodrop

Roerdalen – Schaatsliefhebbers kunnen vanaf nu tot en met 26 februari genieten van ‘grenzeloos ijsplezier’ op de tijdelijke schaatsbaan bij de Gitstappermolen in Vlodrop. De ijsbaan is het resultaat van de samenwerking tussen de ondernemers van Roerdalen en Wassenberg.

Er worden leuke activiteiten en optredens georganiseerd voor jong en oud. Ook het Roerdalens kampioenschap Klompen-curling staat op het programma. De ijsbaan wordt op vrijdag 27 januari om 18.00 uur geopend door burgemeester Winkens van de stadt Wassenberg en burgemeester Hanselaar van de gemeente Roerdalen.

“We willen graag twee keer per jaar gezamenlijk een grote activiteit organiseren”, aldus Piet Jansen, voorzitter van de ondernemingsvereniging Roerdalen. “Via deze ijsbaan willen we de inwoners van Wassenberg en Roerdalen en vooral de jeugd met elkaar in contact brengen. Voor de basisschooljeugd is een speciaal ontmoetingsprogramma. We hebben veel tijd en energie gestoken in de voorbereiding, we hopen dat onze inwoners massaal een bezoekje aan de ijsbaan komen brengen.”

Leuke activiteiten
De ijsbaan is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Op maar liefst 17 dagen zijn er aanvullende activiteiten zoals Valentijnsschaatsen, Oud Wijvenbal en verkleed schaatsen rondom Carnaval. Diverse muziekgezelschappen zorgen voor muzikaal vermaak. Verder kunnen jongeren (tot 16 jaar) en volwassen uit Roerdalen en Wassenberg in een heuse competitie de strijd met elkaar aangaan om het Roerdalens Klompen curling kampioenschap.

Vrijkaartjes
Entreekaartjes kosten drie euro per persoon. Het huren van schaatsen kost ook drie euro. De aangesloten ondernemers in Roerdalen en Wassenberg geven bij besteding vrijkaartjes aan hun klanten. Bij de vrijkaartjes zit een flyer met hierop het totale programmaoverzicht. Op korte termijn komt er een website waarop ook alle informatie te vinden is.

Financiering
De ‘grenzenloze ijsbaan’ wordt medegefinancierd door de Europese Unie in het kader van INTERREG IVA programma Duitsland-Nederland 2007-2013. Het project wordt begeleid door het Programmamanagement van de Euregio Rijn Maas Noord.Posted in: roerdalen