pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 10, 2011 2:42 pm Lees verder →

Scbutterij Maasniel: schietwedstrijd voor elke 55plusser op 27 juli

 
Roermond/Roerdalen – Woensdag 27 juli 2011 organiseert Schutterij Sint Urbanus weer de inmiddels traditionele schietwedstrijd voor de 55 plussers op ons schuttersweide aan de Maalbroek 201 te Maasniel. Deze wedstrijd zal geschoten worden op onze 8 kogelvangers. Ook zal de gratis loterij voor alle deelnemende schutters weer onderdeel zijn van het schuttersfeest.

– Evenals voorgaande jaren kan alleen maar aan de schietwedstrijd worden deelgenomen door schutters van 55 jaar en ouder. Voor de buksmeester zal zoals gebruikelijk een uitzondering worden gemaakt. 
 
Een kaart voor een drietal kost 3,50 euro en van het totale inleggeld zal 80% aan prijzen worden uitgekeerd,; verder ontvangt het winnende drietal nog een blijvende herinnering. Indien de wedstrijd onbeslist blijft zal het prijzengeld worden verdeeld onder de kaarten die nog in de wedstrijd zijn en de blijvende herinnering wordt verloot. 
 
De schutterij Sint Urbanus Maasniel hoopt, evenals voorgaande jaren, veel schutters op woensdag 27 juli te mogen begroeten Zij staan er garant voor dat jullie op het schuttersweide in Maasniel, weer een mooie, maar ook gezellige wedstrijd zullen beleven.  
 
De weg naar de schuttersweide staat met borden langs de weg aangegeven. Het beste kan men richting Asenray aanhouden dan komt men vanzelf de borden langs de weg tegen.  
 

 
 Posted in: roerdalen, roermond