pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 25, 2011 7:52 am Lees verder →

Schade door overstromingen januari 2011? Vul voor 15 aug. het schadeformulier in voor 15 augustus 2011 en ontvang een tegemoetkoming.

Roermond – In januari 2011 heeft de overstroming van de Maas geleid tot schade aan infrastructuur, maar ook bij particulieren en bedrijven. De gemeente Roermond heeft toen besloten die schade bij particulieren en bedrijven te inventariseren. De ingevulde schadeformulieren zijn verzameld en doorgestuurd naar het ministerie van Veiligheid en Justitie. Onlangs is bekendgemaakt dat op grond van de Wet tegemoetkoming schade bij rampen gedupeerden recht hebben op een tegemoetkoming in de geleden schade en de gemaakte kosten.

Gedupeerden die de schade al reeds gemeld hebben bij de gemeente hoeven dit niet nogmaals te doen. Gedupeerden die nog geen schade gemeld hebben, kunnen dat alsnog doen bij de Dienst Regelingen.

Hoe werkt het melden van schade?
Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming in de schade, dient u een meldingsformulier in te vullen. De formulieren staan op de website van de Dienst Regelingen van de gemeente Roermond. U kunt de formulieren downloaden, afdrukken en invullen. Na ondertekening stuurt u uw formulier met eventuele bijlage naar Dienst Regelingen. Wilt u zowel schade aan uw persoonlijke eigendommen als uw bedrijf melden? Doe dit dan op twee verschillende formulieren.

U kunt de schade melden tot en met 15 augustus 2011.

Vragen kunnen u stellen via [email protected].
Voor meer informatie kunt u ook de Gemeente Roermond bellen, Paul Lenders, tel. 0475-359606.Posted in: roermond