pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 23, 2015 8:46 am Lees verder →

Scheidend burgemeester Roermond onderscheiden

Roermond -Gouverneur Theo Bovens overhandigde donderdag 22 januari de versierselen die horen bij een Koninklijke Onderscheiding aan mr. Peter Cammaert, waarnemend burgemeester van Roermond. Cammaert is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn persoonlijke verdiensten in de uitoefening van het burgemeestersambt, gecombineerd met langdurige en veelzijdige maatschappelijke activiteiten.

Nadat Cammaert vele jaren (1983-1993) actief was in diverse functies voor het Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV) werd hij in 1993 benoemd tot burgemeester van Simpelveld. Daarna vervulde hij het burgemeestersambt in Oldenzaal (1997-2003) en Velsen-IJmuiden (2003-2010). In de periode februari-december 2010 was Cammaert waarnemend burgemeester van Stede Broec. Sinds februari 2013 is Cammaert waarnemend burgemeester van Roermond.

De Gouverneur stelde destijds Peter Cammaert aan als waarnemend burgemeester van Roermond vanwege zijn veelzijdige bestuurlijke ervaring en zijn bindend vermogen. Zo gaf hij gedurende zijn burgemeesterschap in Velsen-IJmuiden onder meer leiding aan belangrijke ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. De renovatie van de Velsense spoor- en autotunnel, het evenementenbeleid in Kennemerland en de verwijdering van het ammoniaktransport uit Velsen zijn daar voorbeelden van. Daarbij bleek dat hij goed in staat is partijen nader tot elkaar te brengen.
Cammaert vervult en vervulde in de afgelopen 30 jaar diverse maatschappelijke functies, al dan niet in het verlengde van de uitoefening van zijn hoofdfunctie. Hij was onder meer vicevoorzitter van de Katholieke Raad voor Kerk en Samenleving, voorzitter van Katholiek Onderwijs Zeist e.o., bestuurslid van de Stichting Welzijnszorg Gehandicapten Oostelijk Limburg, voorzitter van Slachtofferhulp Zuid-Limburg en Slachtofferhulp Twente, lid van de Raad van Toezicht van het Universitair Medisch Centrum Sint Radboud en voorzitter van de Sociaal Pedagogische Dienst Twente.

Momenteel is Peter Cammaert lid van de bezwarencommissie van de gemeente Medemblik, lid van de Raad van Toezicht van het Kenniscentrum Jeugd, Samenleving en Ontwikkeling (JSO) in Gouda, lid van het dagelijks bestuur van de Euregio Rijn Maas Noord en lid van de Arbeitsgemeinschaft Grenzland Kreis Heinsberg-Limburg.Posted in: roermond