pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 1, 2015 1:35 pm Lees verder →

Scheidende statenleden gedecoreerd: oa Anja Vd Beuken-Roeven uit Leudal (foto)

imageLeudal – Gouverneur Theo Bovens overhandigde op 25 maart 2015, tijdens de laatste vergadering van Provinciale Staten in de huidige samenstelling, aan twee scheidende Statenleden de versierselen die horen bij een Koninklijke Onderscheiding.

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn:
Mevrouw Anja (A.L.H.) van den Beuken-Roeven (CDA) uit Leudal; zij is sinds 2003 lid van Provinciale Staten.(op de foto tweede van rechts naast de gouverneur)

Gouverneur Bovens: “De inzet van mevrouw van den Beuken-Roeven voor de samenleving, buiten de politiek, én daarbinnen, getuigen van een persoon met groot verantwoordelijkheidsbesef voor de samenleving. Die inzet is niet onopgemerkt is gebleven, en dat het Koning Willem Alexander heeft behaagd u, mevrouw Anja van de Beuken, te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.”

Mevrouw Weike (W.) Medendorp (PvdA) uit Maastricht; zij was van 1990-1994 raadslid in Maastricht. Sinds 2007 maakt zij deel uit van Provinciale Staten.

Gouverneur Bovens: “De inzet van mevrouw Medendorp voor medemensen, niet in de laatste plaats als hun vertegenwoordiger in het politieke bestuur, is geen vanzelfsprekendheid, en verdient maatschappelijke waardering. Het is daarom dat ik met groot genoegen spreekbuis mag zijn van die waardering als ik u mag mededelen dat het Koning Willem Alexander heeft behaagd u te benoemen tot Lid in de orde van Oranje Nassau.”Posted in: Geen categorie