pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 5, 2018 3:28 pm Lees verder →

Scheidende Wesley Sneijder heeft nog een wens…enen mooi afscheid

Roerdalen – Gisteren maakte Wesley Sneijder bekend dat hij stopt als international van het Nederlands elftal. De 33-jarige middenvelder, die tegenwoordig in Qatar voetbalt, nam dit besluit na een uitgebreid gesprek met de nieuwe bondscoach Ronald Koeman.

Sneijder hoopt dat hij bij Oranje een mooi afscheid als international zal krijgen. “Het is mijn wens, en die is ook bekend bij de KNVB, om op een mooie manier afscheid te nemen van mijn mede-internationals en de Oranjefans.”

Het laatste Oranje-nieuws op Whatsapp? Dat kan! App ‘aan’ naar 06 8340 1983. Onder de 18? Vraag toestemming aan je ouders!
Hij zag vriend Arjen Robben eind vorig jaar een punt achter zijn interlandcarrière zetten: “De beelden van Arjen Robben die in een vol stadion een ereronde liep, nadat hij tegen Zweden had gespeeld, dienen hopelijk als voorbeeld. Al wordt dat wel moeilijk nu de bondscoach me niet meer oproept.”

Sneijder hoopt op eenzelfde afscheid als zijn voormalig teamgenoot Lukas Podolski bij Duitsland kreeg: “Ik speelde met Lukas samen bij Galatasaray en in een vriendschappelijke interland tegen Engeland zwaaide hij als 130-voudig international af bij Duitsland. Dat hij ook nog de winnende 1-0 aantekende, maakte het feest compleet. Het was een prachtig en verdiend afscheid. Ik hoop dat de KNVB mij dat na het zilveren WK van 2010 en het bronzen WK van 2014 ook gunt.”Posted in: algemeen, roerdalen