pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 21, 2018 8:34 am Lees verder →

School Kempke mag bestaande bouw vernieuwen maar geen nieuwbouw op plek oude voetbalveld

Roerdalen – Basisschool’t Kempke St Odilienberg wordt vernieuwd maar het wordt geen totale nieuwbouw op de plek van het oude voetbalveld. Dat besloot de raad Roerdalen donderdag 21-9-2018.
De oppositiepartijen Ons Roerdalen en VVD hadden de voorbije weken met een petitie geprobeerd om de coalitie tot nieuwbouw op de plek van het oude voetbalveld te bewegen. De internetpetitie werd door bijna 200 mensen ondertekend, maar werd door een fout niet bij de gemeenteraad afgeleverd.

De verbouwing van de basisschool tot een plek waar allerlei organisaties die zich met kinderen bezighouden samenkomen, was vorig jaar al unaniem door de gemeenteraad goedgekeurd. Omdat de offertes die sindsdien waren aangevraagd veel hoger uitvielen dan gedacht, moest de gemeenteraad zich opnieuw over het plan buigen. Uiteindelijk stemde een grote meerderheid in met het uittrekken van extra geld voor de grote verbouwing van de school. Dit gaat de gemeente ruim twee miljoen euro kosten. Dit is 70 procent van het totale bedragPosted in: algemeen, roerdalen