pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 2, 2014 12:25 pm Lees verder →

Schrijfwedstrijd ( inleveren tot 22mei) over heksen in Roermond : voor scholieren

Roermond – Welke havo/vwo-scholieren schrijven het beste werkstuk over de heksenvervolging in Roermond? Samen met het Historiehuis organiseert Stichting RURA deze schrijfwedstrijd rondom het thema ‘Heksenvervolging in Roermond’. De wedstrijd is voor alle leerlingen van HAVO en VWO en heeft twee categorieën: bovenbouw en onderbouw. De winnaars ontvangen € 100 (onderbouw) en € 400 (bovenbouw) van de Stichting Rura.

Het buitensluiten en discrimineren van mensen die ‘anders zijn’ is van alle tijden. Daarom is het bij deze wedstrijd van belang dat het werkstuk niet alleen een historische benadering van het onderwerp bevat, maar ook een eigen visie.
Voor meer informatie, en voor het inschrijven van het werkstuk, kan contact worden opgenomen met de vakdocent geschiedenis. De uiterlijke inleverdatum is 22 mei 2014. De ingeschreven werkstukken worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van het onderwijs, het literaire veld en Stichting Feex.
Op zondag 22 juni, de dag van het FeexenFeest, wordt de prijs uitgereikt aan de winnaars. De winnende werkstukken worden tevens gepubliceerd op de websites van Rura, (www.rura.nl) en het gemeentearchief van Roermond (www.roermond.nl/gemeentearchief).
Deze initiatieven worden georganiseerd in kader van het Heksenjaar Roermond 2014. Meer informatie op www.heksenjaarroermond.nl.

Historiehuis
Neerstraat 11-13
6041 KA ROERMOND
Contactgegevens
general:
http://www.heksenjaarroermond.nl
general:
https://www.roermond.nl/4/historiehuis/historiehuis-Educatie.htmlPosted in: roermond