pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 27, 2012 3:12 pm Lees verder →

Servicepunt Zorg Midden-Limburg geopend: ook voor Roerdalen

Roerdalen/Roermond – Op 25 januari 2012 opende het Servicepunt Zorg Midden-Limburg haar deuren in Roermond. De feestelijke aftrap vond plaats bij Werkplein Regio Roermond, Looskade 4, waar het Servicepunt is gevestigd( foto) Bij het Servicepunt Zorg worden vraag en aanbod van werkzoekenden en werkgevers bij elkaar gebracht. Raja Moussaoui, voorzitter regionale stuurgroep arbeidsmarktbeleid, Don Thijssen, regiomanager UWV, en Wiel Ploegman, voorzitter raad van bestuur Proteion Thuis, hadden de eer om het Servicepunt Zorg te openen.

Doel regionale Servicepunt Zorg
De zorg is een belangrijke sector als het gaat om werkgelegenheid in Midden-Limburg; de bevolking gaat de komende jaren sterk vergrijzen en de zorgvraag stijgt daardoor. De Midden-Limburgse gemeenten, zorgaanbieders en onderwijsinstanties willen actief meewerken aan arbeidsparticipatie van werkzoekenden in de zorgsector in de vorm van een Servicepunt Zorg. Vanuit dit Servicepunt Zorg wordt een instroomproject opgestart om werkzoekenden klaar te stomen voor een baan in de zorg.

Samenwerking
Het Servicepunt Zorg Midden-Limburg bundelt de krachten van zorgaanbieders, onderwijsinstanties en overheid. In het servicepunt werken samen: Daelzicht, Proteion Thuis, Koraal Groep, De Zorggroep, Laurentius Ziekenhuis, Zorg aan Zet, Calibris en UWV WERKbedrijf, en de Gemeenten Roermond, Weert, Nederweert, Leudal, Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen.

Voor werkgevers is het servicepunt een grote steun als het gaat om bemiddelen van vacatures, informatie en advies bij personeelsvragen, subsidiemogelijkheden, premiekortingen en scholingsbonussen. Het servicepunt is gesitueerd bij het Werkplein Regio Roermond. De regie is in handen van lokale en regionale werkgevers in de zorg. Hun vraag staat centraal. Met als belangrijkste resultaat dat vacatures snel worden vervuld en toeleidingstrajecten worden gerealiseerd.Posted in: roerdalen, roermond