pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 22, 2016 12:34 pm Lees verder →

Show e zo: Brandwonden Andrea Berg..

Roerdalen – Afgelopen weekend trad Andrea Berg op, het was een voorpremière van haar tour Seelenbeben, en daarbij is ze gewond geraakt. Haar bovenarm en schouder hebben brandwonden nadat een vuurinstallatie verkeerd stond.
Bij de tournee Seelenbeben is het podium een grote draak en dus speelt vuur een belangrijke rol. Volgens dagblad Bild spoot de vuurinstallatie harder dan gedacht en stond het de verkeerde kant op gericht toen Andrea Berg daar vlakbij zong. Haar kleding vatte volgens Schlagerprimeur en Bild vlam vlakbij haar linkerarm en schouder. Het publiek zou geschreeuwd hebben, maar de zangeres voelde wel pijn maar heeft door de adrenaline gewoon doorgezongen. Daarna kwam de pauze en is ze behandeld door een dokter voor haar tweede en derde graads brandwonden.
Op haar facebook bracht ze ook een bericht naar buiten: “Ja het klopt, het vuur heeft me geraakt en nu weet ik welke pijn je moet doorstaan als je het opneemt tegen een vuurspuwende draak. Ik heb met het beest een woordje gesproken en de draak heeft mij verteld dat zulke verrassingen niet meer zullen voorkomen. In de pauze ben ik goed verzorgd en kon ik na een half uur ook het tweede deel van de show optreden. Mijn jurk is wel kapot, maar dat is niet zo erg, dat kan je nog herstellen. Ik hoop dat mijn verbrande huidcellen zonder grote littekens weer bij elkaar groeien. Volgende week treed ik weer op in de Mechatronik Arena in AspachPosted in: roerdalen, Show en Zo...