pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 27, 2016 11:01 am Lees verder →

Show en zo: 33 miljoen losgeld geëist van rijke F1-boss na ontvoering van zijn vrouw

Roerdalen – Een ernstig misdrijf tegen een VIP: de schoonmoeder van Formule 1-baas Bernie Ecclestone is sinds vrijdagavond ontvoerd in het Braziliaanse São Paolo. De criminelen vragen 33 miljoen euro losgeld. Dat meldt het Braziliaanse tijdschrift Veja op haar website.

Het gaat om de hoogste som losgeld dat er ooit werd geëist in Brazilië en niet toevallig heeft men Ecclestone uitgekozen als slachtoffer. De F1-baas is de vierde rijkste persoon van het Verenigd Koninkrijk met een geschat vermogen van zo’n drie miljard euro.

De 85-jarige Brit stapte in 2012 in het huwelijksbootje met de Braziliaanse Fabiana Flosi, die bijna vijftig jaar jonger is dan Ecclestone. Beiden leerden mekaar in 2009 kennen op de Grote Prijs van Brazilië. Flosi’s moeder, de 67-jarige Aparecida Schunk, werd door de ontvoerders van straat geplukt in Interlagos, dat in São Paolo nochtans bekendstaat als een relatief veilige wijk.

Maandag werd Jason Lee, een atleet uit Nieuw-Zeeland, in Rio de Janeiro korte tijd gekidnapt door criminelen verkleed als agenten. Met de Olympische Spelen in aantocht zorgt dit voor nog extra spanningen voor de nu al fel gecontesteerde Zomerspelen van Rio.