pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 18, 2015 2:31 pm Lees verder →

Show en zo: Beatrice Egli: drie prijzen

Roerdalen – 21 september 2015 was een goede dag voor Beatrice Egli. Op die dag kreeg ze drie verkoopprijzen voor haar albums.

Zo kreeg ze voor haar actuele album “Bis hierher und viel weiter” een gouden plaat omdat ee meer dan 100.000 exemplaren van verkocht zijn.
Het album dat daarvoor uitkwam, “Pure Lebensfreude” heeft nu de platina-status bereikt en haar eerste album “Glücksgefühle” is inmiddels dubbelplatina. Dit album is al meer dan 800.000 keer verkocht.

Sinds 2013, toen ze de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar won is haar carrière verticaal gegaan. Haar drie albums zijn ernorm goed verkocht en zijn allemaal in de top tien van de Duitse hitlijst geweest. Met Bis hierher und viel weiter is zelfs de tweede plek behaald. Ook kreeg ze een ECHO en wist ze een Zwitserse muziekprijs te winnen. Ook op de televisie is ze een graag geziene gast. Van haar programma “Ein Frühlingstag in Rom” dat met de pasen op zondagochtend op ZDF werd uitgezonden krijgt een vervolg: op 1 november 2015 is “Ein Herbsttag in Stockholm” te zien.Posted in: roerdalen