pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 29, 2012 1:58 pm Lees verder →

Show en zo: Boer zoekt vrouw: Haakt dierenarts Bert bij Henrieke voortijdig af?

Roerdalen – Het lijkt er sterk op dat kandidaat Bert de handdoek in de ring gooit in Boer Zoekt Vrouw in de jongste aflevering van afgelopen zondag. Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.
Bert logeert op de boerderij bij boerin Henrieke en voelt zich al vanaf het begin niet zo op zijn gemak. Vlak voordat Henrieke een keuze moet maken tussen haar drie mannen geeft Bert een signaal af dat voor Henrieke wel eens heel bruikbaar kan zijn.
In beelden die door de KRO op de website van Boer Zoekt Vrouw zijn gezet, is te zien dat Bert zich even afzondert met Henrieke. De boerin en de dierenarts staan in een weiland, de spanning hangt in de lucht.

‘Henrieke, heb jij al nagedacht over het keuzemoment?’, begint Bert. Henrieke geeft toe dat ze het wel moeilijk vindt. Bert begint voorzichtig. ‘Als je er heel erg mee zit…’ Dan mompelt hij iets over het feit dat hij wel naar huis zou willen. Bert gaat verder: ‘Het gaat niet om jou. Ik zit een beetje met de hele situatie er omheen. Dat ligt me niet zo’. Wat de reactie van Henrieke vervolgens is, is nog niet te zien.

Afgelopen zondag keken meer dan 4 miljoen mensen naar Boer Zoekt Vrouw. Bert bekeek Henriekes werk op de boerderij met een kritische blik, maar hield wijselijk zijn mond omdat hij anders ‘wel gelijk zijn koffers kon gaan pakken’. Dat lijkt er nu dus toch van te komen.
Lees ookPosted in: roerdalen