pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 13, 2014 3:49 pm Lees verder →

Show en zo: Chantal Janszen (35) trouwt maandag voor 2e keer in 1 week

chantal-janzen-907368lRoerdalen – De Limburgse musicalactrice en RTL4-presentatrice Chantal Janzen (35) (afkomstig uit Tegelen – foto)) en haar vriend Marco Geeratz zijn gisteren in kleine kring (familie en enkele vrienden) en in het diepste geheim getrouwd voor de Nederlandse wet. Dat gebeurde in het Waldorf Astoria hotel in hartje Amsterdam.
Chantal en haar man trouwen komende maandag andermaal in Londen in het exclusieve Claridge’s hotel. De twee bewaren warme herinneringen aan de Britse hoofdstad. Hun eerste uitstapjes waren naar Londen.
Maandag komen er veel meer gasten en ook de pers is uitgenodigd om verslag te doen van de ceremonie in Londen. ,,In het hotel is een prachtige zaal waar ik al jaren eens een mooi feest wilde geven,” verklaarde Chantal haar keuze.
Chantal trouwt maandag in een jurk van de Nederlandse couturier Addy van den Krommenacker. Zij en haar grote liefde Marco worden dan door Paul de Leeuw in de echt verbonden.
Het stel leerde elkaar kennen in 2007. Ze hebben samen zoontje James (4). Chantals man heeft uit een eerdere relatie drie kinderen. Marco vroeg Chantal al zo’n 3 jaar geleden ten huwelijk maar door drukte vonden de twee geen tijd om op korte termijn te trouwen.Posted in: roerdalen