pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 23, 2018 12:34 pm Lees verder →

Show en zo: Florian ( “zeer bedroefd”) en Helene als vrienden uit elkaar

Roerdalen – Florian Silbereisen heeft inmiddels ook op de scheiding met Helene Fischer gereageerd: Ik ben zeer verdrietig”. Er was niet zo plotseling deze week een open brief van de hand van Helene over het verbreken van de relatie na 10 jaar (de brief kunt u nalezen op www.roerdaljournaal.nl ); de laatste maanden speculeerde de Duitse pers al veelvuldig over een breuk in de relatie.
“Het sprookje van het droompaar uit de showbizz – aldus citeert Roerdaljournaal.nl diverse Duitse media – is voorbij: Helene Fischer (34 jaar) en Florian Silbereisen (37 jaar) hebben hun relatie verbroken en gaan als vrienden uit elkaar; tegenover oa Bild verklaart de zangeres dat ze een nieuwe partner heeft.

Florian en Helene leerden elkaar meer dan tien jaar geleden kennen , in 2005, kennen, in de show ‘Hochzeitfest der Volksmusik’die Florian destijds presenteerde. Ze traden veel samen op in dezelfde shows en in 2008 maakten ze hun liefdesrelatie bekend. In mei jl vierden ze nog het dat ze tien jaar bij elkaar waren en een maand later betitelde Helene Florian nog als haar droomman…

Tegenover Bunte heeft Florian bevestigt dat ze al langer dan de laatste maand uit elkaar zijn.”In de laatste weken ging het in de media vooral over de speculaties over een huwelijk, maar toen waren wij al uit elkaar. Een scheiding is altijd verdrietig, ook wij waren heel verdrietig.”
Verder was het ex-droompaar desgevraagd van plan in 2019 een droomhuis bouwen bij de Ammersee in Beieren. En volgebd de tv-zender RTL zou ook de villa van 400 vierkante meter op Mallorca al verkocht zijn.
Op Instagram (en ook al letterlijk in zijn geheel in het Duits deze week verschenen op www.roerdaljournaal.nl) heeft Helene Fischer een open brief aan haar fans geschreven oa: ”Lieverds, vandaag kom ik met een persoonlijke boodschap en wat ik belangrijk vindt om te publiceren. De komende weken en maanden zal de geruchtenstroom in de media – zoals zovaak in de afgelopen jaren- op volle kracht losbarsten en om de wind uit die zeilen te halen schrijf ik hier onze waarheid.”
Biden zijn bedroefd dat hun dromen samen zullen uitkomen en verder schrijft Helene dat Florian en Helene nu hun eigen weg gaan als vrienden. “En lieve fans en vrienden, we vragen jullie om niet alles te geloven wat er geschreven wordt..(..)?We zijn al een tijd uit elkaar, maar we hadden tijd nodig om de situatie uit te zoeken, want als de liefde sluipend gaat gooi je niet zomaar een relatie van tien jaar weg. En ja, er is een nieuwe man in mijn leven en daar wil ik geen geheim van maken.” Ze sluit af met de woorden “Dankjewel, Florian, voor alles”.

Volgens RTL zou die nieuwe man Thomas Seittel zijn, een sportwetenschapper en luchtacrobaat, die sinds lange tijd in haar team zit. Hij vliegt samen met Helene op vijftien meter hoogte boven de fans in haar shows. Seittel zou zijn vriendin Anelia voor Helene hebben verlaten en deze thans ex-,Anelia behoort (of nu: hoorde?) ook bij het team Helene Fischer team als visagist.